Rompetrol
Presa
Lansare "Club Fill&Go" - editia a 2-a

Rompetrol lansează o nouă campanie „Club Fill&Go”, un program de fidelizare adresat persoanelor juridice, clienţilor Fill&Go Business şi consumatorilor Wholesale.

Rompetrol Downstream, companie membră KMG Internaţional, desfăşoară în perioada 1 noiembrie 2018 – 30 iunie 2019 o nouă campanie „Club Fill&Go”, un program de fidelizare care se adresează persoanelor juridice, clienţilor Fill&Go Business şi consumatorilor Wholesale. Campania vizează 2 categorii de public: General Manageri, Manageri de flote şi va lua în calcul cantităţile de carburant achiziţionate pe perioada programului.

În funcţie de consumul înregistrat pe parcursul campaniei şi de vechimea contractului, participanţii vor primi un anumit număr de puncte pe care le pot transforma în premii garantate, electronice pentru dezvoltarea profesională a angajaţilor.

Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorţi la finalul campaniei şi va fi un Multivan Volkswagen CL KR 2.0 TDI. E vorba de un van complet accesorizat pentru a deveni un birou mobil, ce dispune de ultima generaţie de motoare Euro 6, servicii inteligente mobile online, precum şi de sisteme de informare şi divertisment de înaltă calitate.

Campania se desfăşoară sub sloganul „Fill&Go şi totul merge din plin!” şi foloseşte un mix de canale de comunicare adresate în special clienţilor proprii existenţi.

Programul de fidelizare este organizat şi se desfăşoară prin intermediul platformei www.club.fillandgo.rompetrol.ro, fiecare participant putând obţine datele de logare prin contactarea organizatorului la nr. de telefon 021.207.00.80 sau pe email la adresa [email protected]. Regulamentul campaniei, precum şi condiţiile de eligibilitate se regăsesc atât pe platforma campaniei, cât şi aici.

Campania de fidelizare „Club Fill&Go” este doar una din iniţiativele Grupului KMG Internaţional dedicate clienţilor noştri B2B şi se află deja la a doua ediţie. Un real succes, campania anterioară şi-a premiat participanţii cu laptopuri, telefoane mobile şi premii instant în staţiile Rompetrol. Marele premiu a fost câştigat de SC Danlin XXl SRL din judeţul Neamţ, care ne este alături de 11 ani.


Regulamentul oficial al campaniei pentru General Manageri 

Regulamentul oficial al campaniei pentru Manageri de flote