Rompetrol
Garantăm motorina
cu cea mai MARE
cifră cetanică produsă în România
efix S Diesel 55, cheia performanței pentru
cele mai puternice motoare!
Adică dacă efix S Diesel 55 ar fi un hotel, noi garantăm că este sigur un hotel de șapte stele.

Lasă motorul mașinii tale să simtă răsfățul combustibilului cu cea mai MARE cifră cetanică din România!

Rompetrol | efix S Diesel 55 | Garantat cea mai mare cifră cetanică
Cucerește noi teritorii cu o cifră cetanică MARE, care se aprinde mai repede și aduce o varietate de beneficii pentru motoarele diesel.
efix S Diesel 55 te antrenează pentru medalia de aur la olimpiadă.

Primul pas este economia de combustibil, antrenamentul continuând cu funcționarea eficientă și prelungirea vieții motorului.
La linia de start, efix S Diesel 55 oferă avantajul unei arderi mai rapide, siguranță și încredere în motorul tău, asigurând mereu putere maximă de accelerație.
E ca și cum ar câștiga tot timpul medalia de aur la olimpiadă.
Gama efix
Ca să ajungi mai departe, ai nevoie ca motorul mașinii tale să fie un partener de încredere.

Carburanții efix, de la Rompetrol, conțin toți aditivii și compușii necesari pentru curățarea motorului, protecția acestuia împotriva coroziunii și optimizarea comportamentului motorului asigurând un consum redus.

Un motor protejat de efix funcționează la performanțe optime și consumă mai puțin, ca tu să pornești mereu la drum fără griji.
Rompetrol |
efix S Diesel 55 |
Pentru cele mai puternice motoare

Pornește la drum cu carburanții de performanță efix, special concepuți pentru a reduce gradul de uzură al mașinii, cât și optimizarea consumului de carburant.Utilizarea benzinei efix duce la scăderea consumului de carburant cu până la 3%. În plus, respectă normele Euro 5 de poluare, are un conținut scăzut de sulf, benzen, olefine și aromate și are cifră octanică 95.

Utilizarea benzinei efix duce la scăderea consumului de carburant cu până la 3%. În plus, respectă normele Euro 5 de poluare, are un conținut scăzut de sulf, benzen, olefine și aromate și are cifră octanică 95.
Bucură-te de un drum liniștit și de mai puține drumuri la service. efix este un carburant fără plumb complet, bazat pe o combinație optimă de aditivi și compuși activi, care curăță injectoarele, supapele și cilindrii și le menține curate. Datorită detergenților speciali din compoziția sa, efix elimină depunerile din injectoare chiar de la prima alimentare. Citește mai mult Carburanții efix cresc performanța motorului indiferent de configurația mașinii tale. Prin cifra octanică ridicată, benzina efix oferă o pornire ușoară a autovehiculului precum și o reacție mai rapidă a motorului în condiții solicitante - depășiri, urcarea pantelor, încărcătură mare. Motorina efix, cu o cifră cetanică de 55 permite o combustie internă mai puternică, care are ca efect un proces de ardere mai eficient al carburantului. Astfel, motoarele diesel consumă mai puțin combustibil, dar oferă un plus de putere. Citește mai mult efix elimină depunerile de pe valve și le menține curate. Testele efectuate pe mai multe motoare au demonstrat că efix curăță supapele și, în plus, folosirea continuă a carburantului efix asigură menținerea lor într-o stare optimă de funcționare. Citește mai mult efixS Xtreme Diesel 55 asigură protecția motorului chiar şi la temperaturi extrem de scăzute de -35⁰C. Utilizarea unui combustibil neadecvat condiţiilor de temperatură foarte scăzute poate conduce la blocarea sistemului de alimentare a motorului. De aceea, mai ales iarna, este foarte importantă temperatura de filtrabilitate (TLF). Aceasta reprezintă cea mai scăzută temperatură la care combustibilul Diesel trece prin dispozitivul de filtrare. În cazul efixS Xtreme, aceasta se întâmplă chiar şi la -35°C. Citește mai mult