Rompetrol

Ajungi mai departe, dar protejezi și mediul în același timp. Pentru că divizia de comerț cu gaz petrolier lichefiat oferă pieței de profil din România un carburant de calitate, creat pentru un viitor sustenabil.
 

Engine

BENEFICII

ECONOMIC

GPL are numeroase avantaje în utilizare, fiind un combustibil care se obține la un cost relativ scăzut și se poate monta pe orice tip de motor alimentat cu benzină. Astfel, este recomandat și potrivit oricărui tip de mașină cu motor pe benzină.

SIGUR

Instalația de alimentare cu GPL este mult mai sigură decât cea de benzină, datorită rezistenței ridicate a rezervorului și a sistemelor de siguranță.

POTRIVIT ORICĂREI MAŞINI

Utilizarea combustibilului de tip GPL devine esențială în atingerea obiectivului de calitate, siguranță și profesionalism.

ECOLOGIC

Pentru că folosește un carburant fără sulf, benzen, plumb sau alte substanțe cancerigene, GPL-ul se amestecă foarte bine cu aerul. Astfel, se realizează un amestec carburant mai omogen și o ardere îmbunătățită fără depuneri, contribuind la protejarea mediului printr-o emisie redusă de noxe.

Descoperă