Rompetrol

#gusturisurprinzătoare

Credem că orice masă ar trebui să fie însoţită de emoţii!

Bucuria timpului petrecut alături de cei dragi, momentele în care râdem în hohote cu prietenii noştri de o viaţă sau clipa în care miroase a proaspăt şi de-abia aşteptăm să vedem ce avem bun la masă.

Nicolai Tand

#festivalhei

Pentru că nu ne plac compromisurile, nici la drum lung, nici că-i vară, nici că-i iarnă, am adus ingrediente din lumea largă şi sub bagheta lui Nicolai le-am transformat în #gusturisurprinzătoare.

Mix-urile noastre

215g
Sandwich-ul nostru favorit? Ton cu maioneză, humus cremos, mix de legume proaspete și capere, toate învăluite de feliile de tramezzini cu ulei de măsline. E soft și de neuitat, în aceeași propoziție.
1190LEI
119 GoPoints
300g
Ştii cum începe un moment uau?
Cu bucăţele crocante de file de piept de pui pane, la care se alătură cu voie bună baconul crocant, deliciosul sos Caesar, salata crocantă şi roşiile zemoase :) Twist-ul de final îl dau caperele şi chives-ul, iar ciabatta cu ingrediente 100% naturale are grijă ca totul să fie fix pe gustul tău.
1390LEI
139 GoPoints
220g
Te simţi răsfăţat în orice moment de gustul intens al pulled-pork-ului suculent, alături de rucola şi ardei copt, un strop de maioneză şi o pâine soft, cu ingrediente 100% naturale.
1490LEI
149 GoPoints
210g
Cum ar trebui să fie un sandwich crispy? :)
Un mix savuros de legume proaspete, roşii uscate la soare şi cremă de brânză Philadelphia, care însoţeşte fâşiile crocante de carne de curcan, pregătite cu grijă în cuptor.
1490LEI
149 GoPoints
160g
Atunci când simţi că ţi-e dor de zilele de vacanţă: ciuperci rumenite la cuptor, bacon crocant, salată verde iceberg, roşii uscate la soare, chives, cremă de brânză Philadelphia şi, desigur, vedeta e brânza Feta. :)
1290LEI
129 GoPoints
160g
Dimineaţa te porneşti greu? Gândeşte-te la un ou ochi proaspăt preparat, alături de bacon crocant şi un delicios sos cu fenicul, imaginează-ţi chifla aceea moale pe care ştim că ai visat-o azi noapte şi voila: e sandwich-ul nostru cu ou ochi.
1190LEI
119 GoPoints
220g
Există un mix de ingrediente în acelaşi timp uşor, dar şi absolut yummy? Cu siguranţă: humus cremos, mozzarella, vânătă la cuptor, sos pesto şi un panini pufos, cu 100% ingrediente naturale.
1190LEI
119 GoPoints
315g
Faimosul şnitel crocant din piept de pui, dar într-o formulă surprinzătoare: feliile de emmentaler îmbogăţesc aromele, castraveţii cornişon aduc nota de final, iar demibagheta noastră cu condimente Provence învăluie totul, pentru un gust chiar şi mai bogat.
1290LEI
129 GoPoints
240g
Ai spune că e un clasic, dar ingredientele alese cu grijă te vor încânta pe loc: salam de Sibiu, caşcaval, unt, castraveţi muraţi şi roşii uscate la soare, toate învăluite în minunata demibaghetă cu condimente Provence.
1190LEI
119 GoPoints
120g
Să fie şi cu şuncă, să fie şi cu caşcaval, dar parcă şi cu un croissant cu unt? E sandwich-ul care le are pe toate, dar îţi dă în plus şi roşii zemoase, şi salată crocantă.
1090LEI
109 GoPoints
130g
Dacă ar fi să alegi cu ochii închişi un sandwich, ar trebui să te orientezi după miros! Inspiră: miroase a croissant cu mult unt, a omletă pufoasă, a bacon crocant, emmentaler şi legume proaspete. Hmmm, aşa miroase un sandwich bun!
1090LEI
109 GoPoints

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să citiți cu atenție lista cu alergeni înainte de a comanda.

Descoperă toate staţiile Rompetrol în care te poţi bucura de festivalul gusturilor hei

Valabil până la 30 septembrie 2021
Bucură-te afară de promoţia de vară!
Campania s-a încheiat. Vezi lista câştigătorilor aici
închide
închide
închide