Rompetrol

Sandvişuri

Salate

Meniuri

Cafea şi răcoritoare

Dulciuri şi patiserie

Sandvişuri ca la carte

Sandvişuri - Reinventează gustul de fiecare dată

Pregătește-te pentru o experiență culinară autentică - o combinație savuroasă între o pâine caldă și crocantă, pregătită cu grijă înainte de servire, și ingrediente proaspete pentru toate gusturile.

Salate – Prospeţimea care îţi dă energie

Cine spune că salatele sunt doar un accesoriu în meniu? Salatele hei sunt echiblibrate și hrănitoare, proaspete și energizante, un fel principal în adevăratul sens al cuvântului. Amestecă după gust baza de legume cu ingredientele proteice și completează cu o pâine delicioasă!

Harta
 

Gustul revigorant al fructelor şi legumelor de sezon

Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

 

PATISERIE FINĂ ÎNTR-O AMBIANŢĂ PLĂCUTĂ

Produsele noastre de patiserie conţin unt, nu margarină. Pentru că sublimul călătoriei merge cel mai bine cu un gust fin.

 

Cartofi şi şniţel ca odinioară

La noi, chiar și când mănânci ceva prăjit în ulei, nu trebuie să îţi faci griji. Folosim ulei de friteuză high oleic, superior celui de palmier.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să citiți cu atenție lista cu alergeni înainte de a comanda.

Valabil până la 30 iunie 2020
LUNA COPIILOR SE SĂRBĂTOREŞTE CU CELE MAI COOL JUCĂRII!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil din fiecare staţie participantă, în perioada 1.06 – 30.06.2020. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

*Promoţia nu se aplică produselor care au preţ de vânzare mai mic de 30 lei.

© „Dorna” este marcă înregistrată a The Coca-Cola Company.

Valabil până la 30 septembrie 2020
TE RĂCOREŞTI LA DUBLU, #ACASĂ!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil, în perioada 1.04 – 30.09.2020. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
VII, CUMPERI CE-ŢI LIPSEŞTE DIN FRIGIDER ŞI #ÎNAPOIACASĂ!

Departe de aglomeraţia din magazine. Aproape de tine.

*Noua gamă de produse se regăseşte în locaţiile selecţionate, în limita stocului disponibil. Consultă lista staţiilor pe www.rompetrol.com. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
ACUM GĂSEŞTI PRODUSELE NECESARE CA SĂ-ŢI PREPARI MICUL DEJUN, ÎN CONFORTUL DE #ACASĂ.

*Noua gamă de produse se regăseşte în locaţiile selecţionate, în limita stocului disponibil. Consultă lista staţiilor pe www.rompetrol.ro. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
EMOŢII ÎNVĂLUITE ÎN MIRESME FINE, PENTRU #ACASĂ.

Ofertă valabilă în staţiile Rompetrol selectate. Lista staţiilor selectate poate fi consultată pe www.rompetrol.ro. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
PENTRU MOMENTELE DE RĂSFĂŢ, #ACASĂ.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
PÂINE CALDĂ PENTRU ACASĂ, DEPARTE DE AGLOMERAŢIA MAGAZINELOR.

Doar făină de grâu, maia, drojdie şi malţ. Două sortimente noi de pâine cu ingrediente 100% naturale, fără niciun conservant adăugat. Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

*gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice.

*obţinut din produs decongelat.

Valabil până la 12 august 2019
Drumuri #responsabile în arome noi!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 iunie 2020
Bun la drum.

Pachete promoţionale

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoţiile din zona magazinului şi restaurantului hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points – punctele aferente programului de loialitate Rompetrol Go.

închide
închide
închide