Rompetrol

Sandvişuri

Salate

Meniuri

Cafea şi răcoritoare

Dulciuri şi patiserie

Sandvişuri ca la carte

Sandvişuri - Reinventează gustul de fiecare dată

Pregătește-te pentru o experiență culinară autentică - o combinație savuroasă între o pâine caldă și crocantă, pregătită cu grijă înainte de servire, și ingrediente proaspete pentru toate gusturile.

Salate – Prospeţimea care îţi dă energie

Cine spune că salatele sunt doar un accesoriu în meniu? Salatele hei sunt echiblibrate și hrănitoare, proaspete și energizante, un fel principal în adevăratul sens al cuvântului. Amestecă după gust baza de legume cu ingredientele proteice și completează cu o pâine delicioasă!

Harta
 

Gustul revigorant al fructelor şi legumelor de sezon

Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

 

PATISERIE FINĂ ÎNTR-O AMBIANŢĂ PLĂCUTĂ

Produsele noastre de patiserie conţin unt, nu margarină. Pentru că sublimul călătoriei merge cel mai bine cu un gust fin.

 

Cartofi şi şniţel ca odinioară

La noi, chiar și când mănânci ceva prăjit în ulei, nu trebuie să îţi faci griji. Folosim ulei de friteuză high oleic, superior celui de palmier.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să citiți cu atenție lista cu alergeni înainte de a comanda.

Valabil până la 31 mai 2022
Meriţi ceva special! Bunătăţi de prânz şi Coca-Cola

hei te aşteaptă cu bunătăţi de prânz şi preţuri speciale, mai ales dacă eşti membru Rompetrol Go! Fă-ne o vizită şi serveşte o omletă cu brânză rasă, bacon crocant, ciuperci şi salată 390g, plus o Coca-Cola 500ml, la preţul special de 17.40 lei/174 GoPoints sau 18.90 lei/189 GoPoints preţ întreg.

Încă nu eşti membru Rompetrol Go? Înscrie-te în programul nostru de loialitate pentru preţuri speciale la hei!

Ofertă valabilă în staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 04.05.2021 – 31.05.2021. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

Valabil până la 31 mai 2022
La hei îţi răsplătim loialitatea cu preţuri speciale!

Deliciosul cappuccino clasic 120ml şi orice desert care îţi face cu ochiul**, la preţul special de 6 lei/60 GoPoints în loc de 9 lei/90 GoPoints, dacă eşti membru Rompetrol Go. Deserturile disponibile sunt următoarele: Croissant* cu zmeură 75g net, Desert* cu sirop de arţar şi nuci pecan 80g net, Aluat* franţuzesc cu unt şi stafide 90g net, Aluat* franţuzesc cu 3 tipuri de ciocolată 85g net, Foietaj* crocant cu măr 115g net, Prăjitură* cu migdale 100g net, Brioşă* cu ciocolată 100g net, Brioşă* cu merişoare şi iaurt 100g net

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.05.2021 – 31.05.2021, la achiziţionarea unui cappuccino clasic împreună cu unul din produsele de patiserie participante. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

*Produs obţinut din produs decongelat.
**Vezi selecţia de produse participante.
Valabil până la 13 mai 2022
Ziua bună se cunoaşte după băutura delicioasă de la hei

Rece, cremos sau amândouă? Gama fără lactoză de hei frappe şi hei freddo sunt pregătite de vară! Mai exact, te aşteptăm cu Cardamon coffee smoothie 400ml, Icecream Snickers frappe 250ml, Cardamon frappe 250ml, Cappuccino Freddo Coconut 250ml, Coconut Freddo ToffeeNut 250ml.

Produse disponibile în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

 

Valabil până la 01 mai 2022
Desertul lunii e aici pentru toţi prietenii

În luna mai ai parte de o surpriză delicioasă de la FoodPanda: iaurt grecesc cu portocală, ciocolată amăruie şi seminţe de dovleac coapte!

Produs disponibil în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografia este cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 31 martie 2021
A ÎNCEPUT CURĂŢENIA DE PRIMĂVARĂ!

În martie, aprilie şi mai, la 5 fise achiziţionate, îţi facem cinste cu igienizarea!

Oferta este valabilă în staţiile Rompetrol în perioada 12 martie -31 mai 2021 doar la achiziţionarea a 5 fise de spălătorie auto pe acelaşi bon fiscal. Preţul unei fise este conform cu lista disponibilă la casa de marcat. Pentru mai multe detalii, apelaţi la un operator din cadrul staţiilor participante la promoţie. Serviciile de spălătorie auto nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints - puncte aferente programului de loialitate Rompetrol Go. Lista staţiilor participante poate fi consultată aici. .

Regulamentul ofertei poate fi consultat aici.

Valabil până la 01 aprilie 2021
Anul ăsta desertul de Paşte e răcoritor

De Paşte răsfaţă-i pe cei dragi cu trei deserturi premium, adică îngheţata Carte D’Or, cu sortimentele Triple Chocolate 500g, Yogurt Forest Fruit 500g şi Banana Chocolate 500g.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Lista staţiilor participante poate fi consultată aici.

Valabil până la 31 mai 2021
BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ LA HEI!

În martie, fă cunoştinţă cu un cappuccino cremos şi orice desert** îţi face cu ochiul.

Croissant* cu zmeură 75g net / Desert* cu sirop de arţar şi nuci pecan 80g net / Aluat* franţuzesc cu unt şi stafide 90g net / Aluat* franţuzesc cu 3 tipuri de ciocolată 85g net / Foietaj* crocant cu măr 115g net / Prăjitură* cu migdale 100g net / Brioşă* cu ciocolată 100g net / Brioşă* cu merişoare şi iaurt 100g net

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.03.2021 - 31.05.2021. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urmă preparării termice. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate. Lista staţiilor participante poate fi consultată aici.

*Produs obţinut din produs decongelat.

**Verifică în locaţie selecţia de produse participante.

Valabil până la 31 mai 2021
UN ESPRESSO CA LA CARTE!

La hei, ziua ta începe bine cu un espresso adevărat şi orice foietaj sărat** îţi doreşti.

Croissant* cu şuncă şi caşcaval 90g net / Foietaj* cu carne de pui şi curry 110g net / Borek* cu umplutură de brânză feta 180 net / Rulou* filo cu cartofi 200g net / Foietaj* cu ciuperci 95g net

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.03.2021 - 31.05.2021. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urmă preparării termice. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate. Lista staţiilor participante poate fi consultată aici.

*Produs obţinut din produs decongelat.

**Verifică în locaţie selecţia de produse participante.

 

Valabil până la 30 septembrie 2021
Acelaşi gust delicios de care ne putem bucura toţi!

Produse valabile în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

închide
închide
închide