Rompetrol

Sandvişuri

Salate

Meniuri

Cafea şi răcoritoare

Dulciuri şi patiserie

Îmbină-le aşa cum vrei

Sandvişuri - Reinventează gustul de fiecare dată

Pregătește-te pentru o experiență culinară autentică - o combinație savuroasă între o pâine caldă și crocantă, pregătită cu grijă înainte de servire, și ingrediente proaspete pentru toate gusturile. După ce ai ales tipul de pâine, noi adaugăm ingredientele tale preferate, care te așteaptă proaspete și aranjate cu grijă în vitrină. Aceasta este singura modalitate de preparare prin care tu te bucuri de un gust autentic.

Salate – Prospeţimea care îţi dă energie

Cine spune că salatele sunt doar un accesoriu în meniu? Salatele hei sunt echiblibrate și hrănitoare, proaspete și energizante, un fel principal în adevăratul sens al cuvântului. Amestecă după gust baza de legume cu ingredientele proteice și completează cu o pâine delicioasă!

Harta
 

Gustul revigorant al fructelor şi legumelor de sezon

Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

 

PATISERIE FINĂ ÎNTR-O AMBIANŢĂ PLĂCUTĂ

Produsele noastre de patiserie conţin unt, nu margarină. Pentru că sublimul călătoriei merge cel mai bine cu un gust fin.

 

Cartofi şi şniţel ca odinioară

La noi, chiar și când mănânci ceva prăjit în ulei, nu trebuie să îţi faci griji. Folosim ulei de friteuză high oleic, superior celui de palmier.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să citiți cu atenție lista cu alergeni înainte de a comanda.

Oferte speciale

Valabil până la 31 octombrie 2018
Pacheţelul de dimineaţă care aduce note mari de la prima oră
Cumpără un Kinder felie de lapte şi o apă cu fructe proaspete şi ai un preţ special pentru ”bună dimineaţa” copilului tău.

Drumul spre şcoală tocmai ce a devenit mai plăcut!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31.10.2018.

Întrucât folosim fructe şi legume proaspete pentru preparatele noastre, este posibil ca unele băuturi să nu fie disponibile decât sezonier.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării.
 
Valabil până la 31 octombrie 2018
E vremea să regândim ”ceva bun” în ceva proaspăt şi delicios!
În luna septembrie, găseşti micul dejun al campionilor la noi în staţii.

Achiziţionează pachetul Go Go Cheese Snack: Telemea cu legume şi seminţe de dovleac coapte şi Covrigeii casei cu ulei de măsline şi primeşti şi prospeţime, şi un preţ avantajos.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31.10.2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării.
 
Valabil până la 31 octombrie 2018
Descoperă pachetul care vine cu o surpriză de zece!
Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31.10.2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete.
 
Valabil până la 31 octombrie 2018
Trio-ul care dă startul dimineţilor cu planuri mari
Cumpără un croissant cu şuncă şi caşcaval, împreună cu ceaiul preferat al celui mic, şi ai 27% reducere la paharul de bambus pentru băuturi fierbinţi.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31.10.2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării.
 
Valabil până la 31 octombrie 2018
Adaugă în kit-ul de şcoală şi produsele antibacteriene Touch Kids
Ştim că eşti curios. Ştim că se joacă, încearcă, colorează şi explorează toată ziua. Şi asta e bine, pentru că avem produsul care-l lasă să descopere lumea în voie. Cumpără gelul de curăţare a mâinilor Touch pentru copii, cu o formulă special creată pentru dezinfectarea şi protecţia mâinilor celor mici. Vei avea primul explorator cu mâinile curate!

Produse disponibile în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil, în perioada 01 octombrie - 31 octombrie 2018. Produsele se vând individual conform informaţiilor afişate în staţie.Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
 
închide
închide
închide