Rompetrol

Sandvişuri

Salate

Meniuri

Cafea şi răcoritoare

Dulciuri şi patiserie

Îmbină-le aşa cum vrei

Sandvişuri - Reinventează gustul de fiecare dată

Pregătește-te pentru o experiență culinară autentică - o combinație savuroasă între o pâine caldă și crocantă, pregătită cu grijă înainte de servire, și ingrediente proaspete pentru toate gusturile. După ce ai ales tipul de pâine, noi adaugăm ingredientele tale preferate, care te așteaptă proaspete și aranjate cu grijă în vitrină. Aceasta este singura modalitate de preparare prin care tu te bucuri de un gust autentic.

Salate – Prospeţimea care îţi dă energie

Cine spune că salatele sunt doar un accesoriu în meniu? Salatele hei sunt echiblibrate și hrănitoare, proaspete și energizante, un fel principal în adevăratul sens al cuvântului. Amestecă după gust baza de legume cu ingredientele proteice și completează cu o pâine delicioasă!

Harta
 

Gustul revigorant al fructelor şi legumelor de sezon

Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

 

PATISERIE FINĂ ÎNTR-O AMBIANŢĂ PLĂCUTĂ

Produsele noastre de patiserie conţin unt, nu margarină. Pentru că sublimul călătoriei merge cel mai bine cu un gust fin.

 

Cartofi şi şniţel ca odinioară

La noi, chiar și când mănânci ceva prăjit în ulei, nu trebuie să îţi faci griji. Folosim ulei de friteuză high oleic, superior celui de palmier.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să citiți cu atenție lista cu alergeni înainte de a comanda.

Valabil până la 31 martie 2019
ÎN LUNA MARTIE, FIECARE VIZITĂ LA SPĂLĂTORIA ROMPETROL ÎŢI ADUCE CEVA DULCE ŞI COLORAT

În această lună le invităm şi pe doamne şi pe domnişoare să experimenteze serviciul de spălătorie Rompetrol şi le oferim cadou 2 macarons şi 1 cappuccino la achiziţionarea de servicii de spălătorie în valoare de 25 de lei.

Valabil până la 31 martie 2019
PLĂTEŞTE ROVINIETA AZI ŞI AI VIZIBILITATE MAXIMĂ PE ORICE DRUM

Scapă de grija rovinietei!
Reînnoieşte-ţi rovinieta actuală cu una pentru 12 luni, chiar şi cu 30 de zile înainte să expire.
 

Oferta este valabilă la achiziţionarea unei roviniete de 12 luni, din orice staţie Rompetrol, în perioada 01 - 31.03.2019. Premiile pot fi revendicate pe loc, în limita stocului disponibil, din orice staţie Rompetrol. Categoriile de roviniete care participă la promoţie sunt: rovinieta de 12 luni din categoriile A la H. Valoarea maximă a premiilor acordate este de 139.825 lei inclusiv TVA.

Valabil până la 31 martie 2019
VEZI MAI DEPARTE CU LICHIDUL DE PARBRIZ ROMPETROL

Top 3 motive să-l ai în maşină:

  • îndepărtează murdăria eficient

  • nu este coroziv

  • nu depunde calcar în duze

 

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 31 martie 2019
GUSTAREEE! PENTRU FIECARE.

În luna martie, te aşteptăm cu oferte pe toate gusturile. Vino şi alege-o pe cea care ţi se potriveşte!

 

Oferta este valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Valabil până la 31 martie 2019
DE CE-AI POFTĂ ÎN DIMINEAŢA ASTA

Colecţia iubeşte

Ceaiul e mereu o idee bună, dar micul dejun cu ceai e şi mai bună. Răsfaţă-te cu un ceai Organic Vital Oasis sau Muşeţel plus unul dintre produsele din imagine, la doar 9,50 lei: puffy* cu scorţişoară 100g, mini sandwich cu brânzeturi, legume şi seminţe coapte în bagheta* brezel 155g, mini sandwich cu şuncă şi caşcaval în bagheta* brezel 135g.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol în perioadă 1 februarie – 31 martie 2019, în limită stocului disponibil. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10 grame în urma preparării termice.
*produs obţinut din produs congelat

Valabil până la 28 aprilie 2019
RĂSFAŢĂ-ŢI CEL MAI BUN PRIETEN CU HRANĂ BIO PE GUSTUL LUI

Colecţia iubeşte

Oferă-i animalului tău de companie hrană bio din Rompetrol. Aceasta asigură o nutriţie completă, întăreşte sistemul imunitar şi oferă un aspect mai sănătos blănii, beneficii pe care le merită orice patruped.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

închide
închide
închide