Rompetrol


PROGRAME DE INTERNSHIP


Studenți și absolvenți

Avem o tradiție de peste 15 ani în desfășurarea programelor de internship

Cu o istorie de 15 ani, programul de Internship a fost lansat în Rompetrol pe platformele Petromidia și Vega, Rompetrol fiind printre primele companii care au identificat oportunitatea de a atrage și a forma tinerii în acest domeniu.

Peste 1000 de absolvenți de liceu și facultate au urmat programele noastre de internship și peste jumatate dintre ei ne-au devenit colegi în cadrul companiilor membre ale KMG International, în diferite sectoare de activitate.

Programul a fost extins în ultimii ani și în București, căutând viitori colegi în domeniile: Financiar, Logistică, Resurse Umane, Sănătate și Securitate în Muncă, Protecția Mediului și Operațiuni.

Programul de internship se adresează studenților și masteranzilor, oferind oportunitatea de a pune în practică cunoștințele dobândite în timpul studiilor.

În 2018, peste 100 de studenți sunt invitați să participe la programul de internship în cadrul celor două rafinării ale Grupului, Petromidia și Vega, iar alți 20 vor fi pregătiți la sediul central din București pentru poziții corporative. Tinerele talente vor fi instruite de profesioniști în diverse segmente de activitate, precum rafinare și petrochimie, analize de laborator, mentenanță, planificare, siguranță ocupațională și protecția mediului, finanțe și contabilitate, resurse umane, achiziții, marketing, comercial și logistică.

 

Ce căutam?

• Energie și entuziasm
• Dorința de a crește și a te dezvolta în cadrul unei echipe
• Ambiție și pasiune pentru ceea ce faci; Proactivitate și deschidere către noi soluții
• Determinare și capacitate de învățare rapidă

Programul din București durează 3 luni și se desfășoară în perioada octombrie-decembrie.

În Ploiești și Constanța, programul durează 2 luni, în timpul verii, în perioada august-septembrie.

 

Unde să aplici:

Trimite CV-ul la Internship@rompetrol.com sau vizitează secțiunea cariere de pe pagina noastră de LinkedIn.

De-a lungul anilor, am dezvoltat o colaborare strânsă cu universități din România și din străinătate, implementând o serie de programe care să atragă studenți și proaspăt absolvenți.

Urmărim în mod activ să construim parteneriate pe termen lung cu universități de top din România. Avem parteneriate cu instituții academice cheie din București, Ploiești și Constanța. Ne sunt aproape în fiecare an Academia de Studii Economice din București, Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Politehnică din București.

 

Oportunități în cadrul Grupului KMG International:

Trimiteți CV-ul la careers@rompetrol.com sau vizitați secțiunea cariere de pe pagina LinkedIn Rompetrol.

 

Fii Dealer Rompetrol!

Pasiunea stă la baza oricărei reușite, iar ambiția la atingerea obiectivelor. Curajul de a îți urma idealurile dărâmă orice obstacol.

Rompetrol este alături de tine pentru a începe propria afacere.

 

Fii Dealer Rompetrol!

Caransebes, Sfantu Gheorghe, Sovata, Giurgiu, Cluj Napoca

Rompetrol îşi dezvoltă afacerea prin implicarea antreprenorilor interesaţi să opereze staţii de distribuție a carburanților.


Care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplineşti?

  • Eşti dinamic şi doreşti să excelezi
  • Ai experienţă de cel puțin doi ani în coordonarea unei echipe
  • Ai abilităţi excelente de vânzare şi experienţă de cel puţin trei ani în activităţi de vânzare retail
  • Ai cel puţin studii medii, cunoşti limba engleză la nivel conversaţional şi îţi este familiar lucrul cu pachetul MSOffice
  • Poţi depune garanţii reale (ipotecă sau depozit bancar) la preluarea unei staţii Rompetrol şi nu ai menţiuni în cazierul judiciar
  • Ai reşedinţa în zona geografică în care este situată staţia preluată
  • Reprezintă un real avantaj dacă ai experienţă de lucru într-o staţie de carburant şi în administrarea unei afaceri proprii
  • Ai disponibilitatea de a participa la un training operaţional furnizat de Rompetrol timp de patru săptămâni


Dacă locuiești într-una dintre aceste localități, îţi doreşti să devii dealer Rompetrol şi îndeplineşti criteriile solicitate aşteptăm aplicaţia ta, pe email, la: recrutarecodo@rompetrol.com

Te rugăm să incluzi în aplicaţie: un CV care să ilustreze experienţa ta împreună cu o scrisoare în care să motivezi de ce eşti interesat să preiei o staţie Rompetrol şi cum vei contribui la dezvoltarea acesteia. De asemenea, te rugăm să oferi detalii concrete referitoare la garanţiile reale pe care le poţi oferi la preluarea unei staţii.

 

Rompetrol. Ajungi mai departe.