Rompetrol

PROPAN

Engine

BENEFICII

STAŢIA TA DE PUTERE!

Propanul, provenit din rafinarea ţiţeiului sau din extracţia gazelor naturale, este o sursă de energie autonomă, cu diverse aplicaţii în industrie, agricultura, turism sau uz casnic.

ECONOMIC ŞI ECOLOGIC

Este o alternativă economică având putere calorică superioară altor surse de încălzire convenţionale (lemne, motorină), este ecologic (emisii de CO2 mult reduse), uşor de transportat în formă lichidă şi flexibil (poate fi combinat cu alte surse de energie).

INDEPENDENŢA PENTRU CASĂ ŞI INDUSTRII

Propan Power Station de la Rompetrol Gas este o instalație de energie, destinată în mod special utilizatorilor profesionali, dar şi consumatorilor casnici ce oferă un confort permanent. Sistemul asigură o independenţa totală faţă de alte surse de energie.

COSTURI MINIME DE ÎNTREŢINERE

Unitatea este multifuncţionala şi asigură un mediu nepoluat cu costuri de întreținere minime, deoarece nu conține impurităţi şi elemente corozive.

SOLUŢIE PRACTICĂ

Aceasta poate fi soluţia optimă pentru nevoile dumneavoastră, prin siguranță, fiabilitate şi calitate la un preţ optim. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la adresa [email protected] .

Butelii

Engine

BENEFICII

SURSA TA DE ENERGIE AUTONOMĂ!

Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor săi, prin Rompetrol Gas, o gamă variată de produse GPL cu numeroase destinaţii: uz casnic (încălzire, gătit), industrial, transport, atât în sistem retail cât şi vrac, vizând satisfacerea nevoilor fiecărui segment de piață, prin calitate şi proximitate.

 

SIGURANȚĂ GARANTATĂ

GPL pentru butelii este un amestec de butan, care oferă toate beneficiile asociate gazului natural, furnizează instant căldură controlabilă, astfel încât gătitul la butelie se desfăşoară exact că şi gătitul cu ajutorul altor surse de gaz.

ASIGURĂ UN MEDIU NEPOLUAT

Emanaţiile de dioxid de carbon sunt mai mici, deci este un combustibil neagresiv cu mediul înconjurător.

SOLUȚII COMPLETE

Rompetrol Gas oferă produse pentru consum casnic, mici industrii şi servicii, de la aragaz şi propan îmbuteliat, până la GPL auto îmbuteliat, acoperind astfel toată gamă de soluţii eficiente, necesare oricărui tip de locuinţă sau companie.

ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Cu o acoperire la nivel național, Rompetrol Gas oferă spre vânzare încărcăturile de aragaz prin cele aprox. 8000 de puncte de vânzare, precum şi prin staţiile Rompetrol Downstream. Pentru celelalte tipuri de încărcături, dar şi pentru orice întrebări legate de produsele Rompetrol Gas, contactează-ne la adresa [email protected].

Descoperă