Rompetrol
Presa
CLUBUL ROMPETROL ÎŢI SUSŢINE AFACEREA!

Rompetrol lansează o nouă campanie în cadrul Programului de Fidelizare adresat persoanelor juridice, clienţi Fill&Go Business şi Wholesale.

Rompetrol Downstream, companie membră KMG Internaţional, desfăşoară în perioada 15 noiembrie 2019 – 31 mai 2020 o campania „Clubul Rompetrol iti sustine afacerea”, un program de fidelizare care se adresează persoanelor juridice, clienţi Fill&Go Business şi Wholesale. Campania vizează 2 categorii de public: Manageri Generali, Manageri de Flote şi va lua în calcul cantităţile de carburant achiziţionate pe perioada campaniei.

În funcţie de consumul înregistrat in perioada 1 octombrie 2019 – 31 mai 2020 şi de vechimea contractului, Managerii de Flotă vor primi un anumit număr de puncte pe care le pot transforma în gadgeturi şi produse electronice din catalogul Emag, pentru dezvoltarea profesională a angajaţilor.

In plus, vor fi acordate 5 mari premii destinate Managerilor Generali, prin tragere la sorţi: 5 excursii de cate 4 zile fiecare în Islanda si cate 1400 Euro suplimentar fiecarei excursii. Denumite generic “Arctic Trucks”, excursiile ofera castigatorilor experienta inedita a condusului pe gheata in conditii de 5*. 

Programul de fidelizare este organizat şi se desfăşoară prin intermediul platformei club.rompetrol.ro, fiecare participant va primi datele de logare de la organizator prin telefon sau email.  Pentru alte informaţii, participantul va putea contacta organizatorul la nr. de telefon 021.207.00.80, sau pe email la adresa club.rompetrol@mhmr.ro. Regulamentul campaniei, precum şi condiţiile de eligibilitate se regăsesc atât pe platforma campaniei, cât şi aici: Regulament GM + Regulament Manager Flota

Campania de fidelizare „Clubul Rompetrol îţi susţine afacerea” este doar una dintre iniţiativele Grupului KMG Internaţional dedicate clienţilor noştri B2B şi se află deja la a treia ediţie. Un real succes, campania anterioară a oferit participanţilor posibilitatea de a-şi transforma punctele în premii si de asemenea, de a intra in cursa pentru un Volswagen Multivan Confortline 2.0 TDI 150CP 4Motion DSG KR la care s-a adaugat suma de 10 000 euro.