Rompetrol
Presa
Programul de internship în cele două rafinării: Petromidia şi Vega

Cu o istorie de 15 ani, programul de Internship a fost lansat în Rompetrol pe platformele  Petromidia şi Vega, Rompetrol fiind printre primele companii care au identificat oportunitatea de a atrage şi a forma tinerii în acest domeniu.

Pentru studenţi: 

Peste 1000 de absolvenţi de liceu şi facultate au urmat programele noastre  de internship şi peste jumatate dintre ei ne-au devenit colegi în cadrul companiilor membre ale KMG International, în diferite sectoare de activitate.
Programul a fost extins în ultimii ani şi în Bucureşti, căutând viitori colegi în domeniile: Financiar, Logistică, Resurse Umane, Comunicare Internă, CSR, Achiziţii.
Programul de internship se adresează studenţilor din anii 2- 4 de studiu şi masteranzilor, oferind oportunitatea de a pune în practică cunoştinţele dobândite în timpul studiilor.
În 2017, peste 100 de studenţi sunt invitaţi să participe la programul de internship în cadrul celor două rafinării ale Grupului, Petromidia si Vega, iar alţi 41 vor fi pregătiţi la sediul central din Bucureşti pentru poziţii corporative.
Tinerele talente vor fi instruite de profesionişti în diverse segmente de activitate, precum rafinare şi petrochimie, analize de laborator, mentenanţă, planificare, siguranţă ocupaţională şi protecţia mediului, finanţe şi contabilitate, resurse umane, achiziţii, marketing, comercial şi logistică.
 

Ce căutăm?

  • Energie şi entuziasm
  • Dorinţă de a creşte şi a te dezvolta in cadrul unei echipe
  • Ambiţie şi pasiune pentru ceea ce faci; Proactivitate şi deschidere către noi soluţii
  • Determinare şi capacitate de învăţare rapidă

În Ploieşti şi Constanţa, programul durează 2 luni în timpul verii, în august-septembrie.
Programul din Bucureşti durează 3 luni şi se desfăşoară în două sesiuni: cea de primavară (aprilie-iunie) şi toamnă (octombrie-decembrie).

Unde să aplici:
Trimite CV-ul la [email protected] sau vizitează secţiunea cariere de pe pagina noastră de LinkedIn
Pentru studenţi:
De-a lungul anilor, am dezvoltat o colaborare strânsă cu universităţi din România şi din străinătate, implementând o serie de programe care să atragă forţă de muncă tânară. 
Urmărim în mod activ să construim parteneriate pe termen lung cu universităţi de top din România. Avem parteneriate cu instituţii academice cheie din Bucureşti, Ploieşti şi Constanţa. Ne sunt aproape în fiecare an Academia De Studii Economice din Bucureşti, Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti, Universitatea Ovidius din Constanţa, Universitatea Politehnică din Bucureşti.
Oportunităţi în cadrul Grupului KMG International:
Trimiteţi CV-ul la [email protected] sau vizitaţi secţiunea cariere de pe pagina LinkedIn Rompetrol