Rompetrol
Presa
KMG lnternational introduce KindTap în reţeaua sa de benzinării Rompetrol, în beneficiul HOSPICE Casa Speranţei

KMG International va instala în reţeaua de staţii Rompetrol din România cutia de donaţii „KindTap”, un device inovator ce permite clienţilor să doneze cu ajutorul cardurilor bancare contactless sau prin telefon pentru HOSPICE Casa Speranţei. Cutiile vor fi disponibile în 24 de benzinării începând cu 19 august.

Lista completă a benzinăriilor Rompetrol unde poate fi găsit KindTap: https://www.rompetrol.ro/kindtap.

„În ultimii 10 ani, am dezvoltat numeroase proiecte prin care am sprijinit HOSPICE Casa Speranţei, fundaţie ce contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru pacienţii adulţi şi copii din centrele lor. Ne dorim să promovăm responsabilitatea socială şi în rândul clienţilor noştri, de aceea am sprijinit dezvoltarea device-ului KindTap şi introducerea lui în benzinăriile noastre, pentru a le oferi clienţilor ocazia de a sprijini la rândul lor activitatea desfăşurată de HOSPICE şi de a schimba vieţile altor oameni. ” Alexey Golovin, director departament juridic şi afaceri corporative al Grupului KMG International.

KindTap (www.kindtap.ro) este o premieră în retail-ul din România şi o alternativă inovatoare de a sprijini cauze importante precum susţinerea serviciilor oferite de HOSPICE Casa Speranţei. Proiectul-pilot va viza instalarea cutiilor de donaţii în benzinării din Bucureşti, Ilfov, Mureş, Prahova, Braşov şi Constanţa, unde se află cele mai frecventate staţii de alimentare din reţeaua Rompetrol. Clienţii sunt încurajaţi să doneze pentru HOSPICE Casa Speranţei prin plata sumei unice de 5 RON, pentru susţinerea serviciilor de îngrijire paliativă oferite de HOSPICE.

„HOSPICE Casa Speranţei şi Rompetrol au deja o colaborare de tradiţie, cu impact considerabil pentru copiii şi adulţii care înfruntă o boală incurabilă, şi suntem recunoscători că HOSPICE a fost aleasă prima cauză beneficiară a acestui proiect. KindTap reprezintă un pionierat în România şi suntem încântaţi să avem la HOSPICE tehnologie de ultimă generaţie care ne ajută să îmbunătăţim viaţa pacienţilor noştri”, a declarat Mirela Nemţanu, Director Executiv al HOSPICE Casa Speranţei.