Rompetrol
Presa
Factura electronică aduce plinuri de carburant clienţilor Rompetrol Downstream

Rompetrol Downstream, compania membră KMG International ce operează staţiile de distribuţie carburanţi, desfăşoară în perioada 16 iulie - 10 septembrie o campanie de comunicare adresată clienţilor persoane fizice deţinătoare de card Fill&Go, prin care este încurajata opţiunea de facturare electronică şi renunţarea la cea imprimată pe hârtie. Cele 2 tombole organizate în cadrul campaniei oferă ca premii 20 de plinuri de carburant în valoare de 300 de lei fiecare.

„Acest demers este parte a strategiei noastre de dezvoltare durabilă, care cuprinde atât proiecte implementate la nivelul reţelei de benzinării – puncte de alimentare autovehicule electrice şi hibrid, panouri solare, dotarea integrală cu becuri LED ş.a., dar şi iniţiative adresate clienţilor noştri, de informare şi responsabilizare cu privire la consum. Anual imprimăm aproximativ 120.000 de facturi pentru clienţii persoane fizice, iar prin factura electronică ne dorim ca efortul de protecţie a mediului şi a pădurilor să fie adresat în comun de companie şi clienţi” – a declarat Vladislav Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International.

La nivelul Rompetrol Downstream sunt peste 21.000 clienţi activi persoane fizice, din care 51% au activat deja modul electronic de vizualizare a cheltuielilor, în timp ce clienţii persoane juridice au activat opţiunea de factură electronică în proporţie de 90%.

Campania se desfăşoară sub sloganul „Sunetul drujbei este înfricoşător, la fel şi defrişările” şi foloseşte un mix de canale de comunicare adresate în special clienţilor proprii existenţi. Activarea se face direct din contul de client din pagina www.rompetrol.ro/personal/fill-go (unde este disponibil şi regulamentul campaniei), sau prin transmiterea unui email cu numele şi codul de client la [email protected].

Cardul Fill&Go Personal este un card securizat, disponibil în versiunea debit sau credit, fără dobandă sau comisioane, şi reprezintă o soluţie imediată pentru optimizarea timpului de alimentare şi a resurselor financiare în reţeaua de benzinării Rompetrol şi Rompetrol Partener, cu numeroase beneficii.

Factura electronică este doar una din iniţiativele Grupului KMG International de protecţie a mediului; în fiecare an cu implicarea angajaţilor compania derulează două campanii de plantare în judeţele Prahova şi Constanţa, alături de alte demersuri – ecologizări, dotare instituţii publice (şcoli, spitale) cu panouri solare.


KMG International deţine şi desfăşoară operaţiuni importante în domeniul rafinării, petrochimiei, retail şi trading, pe mai multe pieţe internaţionale. Reţeaua de retail cuprinde peste 1100 puncte de alimentare carburanţi în România, Georgia, Bulgaria şi Moldova.


KMG International

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice