Rompetrol
Presa
Experienţa Rompetrol la Destiny Park – o şansă pentru copii de a descoperi lumea energiei într-un mod distractiv

Destiny Park, locul unde învăţarea şi joaca se întâlnesc, aduce o nouă şi captivantă experienţă pentru cei mici ,,Experienţa Rompetrol’’. În cadrul acestei activităţi, copiii cu vârste între 3 şi 14 ani sunt invitaţi să descopere şi să experimenteze rolul existent într-o staţie de energie Rompetrol.

Zona Rompetrol din cadrul parcului replică, în miniatură, structura reală a unei staţii de energie existente care integrează brandul hei, un concept umbrelă cu linii distincte de servicii - hei coffee&gourmet pentru servire asistată cu preparate de tip restaurant şi hei&coffee pentru produse de tip cafea, patiserie, sandwich-uri. Astfel, suprafaţa totală de 206 metri pătraţi a zonei Rompetrol include o machetă a magazinului şi a zonei gastro prezente în staţiile companiei, 4 pompe de alimentare, o pistă de carturi şi o zonă verde.

Cei mici au oportunitatea de a testa în mod practic rolul de lucrător comercial şi de a alimenta karturile care finalizează cursa pe pistă, trăind astfel o experienţă interactivă şi amuzantă.Ei vor afla informaţii utile despre tipurile de carburanţi comercializaţi în staţiile Rompetrol şi activităţile derulate de către angajaţii Rompetrol care, zi de zi, fac toate eforturile pentru o experienţă cât mai plăcută în interacţiunea cu clienţii companiei. Activitatea se desfăşoară cu maxim 2 copii în acelaşi timp pentru a le oferi atenţia şi suportul necesar.

Durata experienţei este de aproximativ 10 minute şi pe durata acesteia copiii participanţi primesc informaţii despre energie din partea animatorului Destiny Park care gestionează zona respectivă. Acesta le va povesti despre diferenţa dintre motorină şi benzină, originile termenului Diesel, tipurile de motoare potrivite pentru fiecare tip de carburant, gazul petrol lichefiat şi utilizările lui.

La finalul experienţei, fiecare participant va fi recompensat cu 5 Magic Bani, pe care îi poate utiliza, după cum doreşte, în cadrul activităţilor din Destiny Park. Astfel, copiii vor pleca  acasă nu doar cu amintiri minunate şi informaţii utile din lumea energiei dar şi cu o recompensă pentru munca lor depusă în cadrul experienţei Rompetrol.

Copiii sunt invitaţi să viziteze zona Rompetrol şi să se bucure de experienţa oferită în cadrul Destiny Park conform programului de funcţionare al parcului afişat pe site-ul www.destinypark.ro.