Fill&Go pentru Companii

Fill&Go controleaza mersul afacerii dumneavoastra!

 

Fill&Go de la Rompetrol oferă controlul detaliilor flotei dumneavoastră de autovehicule. Identifică automat fiecare mașină în momentul alimentării, stochează informații în timp real printr-o tehnologie unică, integrează datele selectate și emite rapoarte relevante. Totul pentru ca dumneavoastră să configurați perspectivele afacerii de succes din 3 pași:

  1. Instalați Fill&Go

  2. Alimentați flota fără numerar

  3. Controlați totul în timp real

 

 

CARD

Este un card de companie securizat cu cod PIN care vă permite achiziționarea pe credit a carburanților și produselor din stațiile Rompetrol.

 

 

 

 

RING

O adevarată inovație în domeniu, Fill&Go Ring este o soluție care permite controlul complet al flotei prin identificarea automată a autovehiculelor care alimentează în stațiile Rompetrol.

 

 

 

EASY RING

Pentru a crește nivelul de siguranță și rapiditate în care se desfășoara tranzacțiile în interiorul stațiilor de carburant, Fill&Go a introdus serviciul Easy Ring. Acesta reprezintă un instrument de control care poate fi atașat oricărui autovehicul, securizând alimentarea acestuia.

 

 

 

PREPAID

Pentru ca nevoile companiei tale să fie mereu acoperite, poți achiziționa carburant cu reducere de 8 bani pe litru pe carduri prepaid, indiferent de cantitatea alimentătă lunar, și gestiona mai ușor bugetul alocat.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.fillandgo.ro/ro/business.

 

 

 

 

 

 

 

Fill&Go pentru Companii

Promo