• Cu rovinieta de la Rompetrol, ai liber şi la 12 pauze de espresso

  Vino la Rompetrol în perioada 1-31 martie 2018, cumpără o rovinietă pe 12 luni şi primeşti 12 espresso cadou*. Poţi lua pauzele de espresso la noi în perioada 1 martie-30 aprilie 2018.

   

  *Oferta este valabilă în orice staţie proprie Rompetrol, în perioada 01-31.03.2018. Premiile (12 espresso 60ml, cu lapte), pot fi revendicate doar în staţiile Rompetrol hei, în perioada 01.03-30.04.2018, pe rând sau integral, în baza talonului şi a bonului nefiscal care atestă achiziţia rovinietei. Mai multe detalii în regulament.

  Citește mai mult
 • Oare dacă mănânc mai sănătos o voi cuceri?

  În perioada 1 – 31 martie, încearcă o nouă combinație proaspătă, sănătoasă și plină de energie: espresso 50/100 ml, plăcintă cu ton și ulei de măsline 120 g și un pahar de legume proaspete 200 g, la doar 9,90 lei!

  9,90 lei

  Espresso 50/100ml

  Legume proaspete 200g

  Placintă cu ton şi ulei de măsline 120g

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 – 31 martie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5–10 ml în urma preparării termice. Plăcinta cu ton este obținută din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Nu știu exact ce-i place, așa că iau cate una din FIECARE!

  În perioada 1 – 31 martie, sărbătorește luna femeii cu noua gamă de dulciuri:

  Betze coapte cu sirop de caramel sărat și boabe de rodie 85 g net 4,50 lei

  Betze coapte cu sirop de fructe de pădure și cubulețe de pepene galben 85 g net 4,50 lei

  Macarons 2 buc 4,50 lei

  Prăjitură Tiramisu 50 g net 5 lei Tartă suedeză Daim/Toblerone 65/75 g net 6,90 lei

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 – 31 martie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5–10 ml în urma preparării termice. Tarta suedeză Daim/Toblerone, prăjitura Tiramisu, betze coapte și macarons sunt obținute din produse decongelate.

  Citește mai mult
 • Dacă o scot la un cappuccino, cu o pralină Tot mă aleg!

  În perioada 1 – 31 martie, la fiecare cappuccino cumpărat primești cadou o pralină Gunthart!

  Cadou Pralină Gunthart

  Cappuccino 6 Lei

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 – 31 martie 2018.Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5–10 ml în urma preparării termice.

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult

Promo