• Dragostea trece prin stomac... dar și foamea.

  Potolește-ți foamea cu o promoție pe toate gusturile! În luna februarie, zilnic, în intervalul 15:00 - 19:00, toate sandvișurile maxi au prețul promoțional de 9.50 lei.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 - 28 februarie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Produsele obținute din produse decongelate sunt marcate pe eticheta de preț a fiecărui articol.

  Citește mai mult
 • Cine zicea că la ținută nu-ți poți asorta chiar și paharul?

  În luna februarie, la fiecare pahar de bambus cumpărat, primești cadou un ceai de iarnă și un brownie cu făină de orez!

  Colecționează-le pe toate și umple-ți fiecare zi de culoare și savoare!

   

  Pahar bambus cu capac, diverse modele - 400ml

   

  Ceai de iarnă cu măr și portocală sau

  Ceai de iarnă cu fructe și scorțișoară

   

  Brownie cu făină de orez* - 50g net

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 - 28 februarie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g, în urma preparării termice.

  *Brownie cu făină de orez este obținut din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult

Promo