Turism Turism

Iubește, căsătorește-te și călătorește! Pornește în căutarea lunii de miere mult visate!

Când vine vorba despre destinația perfectă pentru luna de miere, găsim răspunsuri din ce în ce mai diverse. Ideea unui cuplu despre ceea ce înseamnă Paradisul pe pământ poate varia de la o expediție prin junglă la “De ce am face asta, dacă putem sta în hamac, savurând toată ziua cocktail-uri?”. Cu siguranță, experiența agenților de turism și vastele lor cunoștințe în domeniu vă vor ajuta să vă îndepliniți unul dintre cele mai frumoase visuri de cuplu. 

Cum vă alegeți destinația pentru luna de miere? 

Chiar dacă v-ați căsătorit pentru că aveți multe în comun, într-o relație fiecare vine cu propriile așteptări și dorințe. De aceea, când vă exprimați preferințele, bifați o vacanță activă, condimentată cu aventură sau poate chiar cu experiențe culinare deosebite. Relaxarea, plajele superbe la care se adaugă și condițiile SPA, sunt de obicei în topul preferințelor cuplurilor. Indiferent de opțiune, luați în calcul condițiile meteo, bugetul, condițiile de călătorie (viză, pașaport) și bineînțeles preferințele fiecăruia aduse la un numitor comun. 

Seychelles, Hawaii, Egipt - destinații ideale tot timpul anului

Cel de-al doilea criteriu este cel referitor la bugetul alocat acestui eveniment. Există destinații pentru toate buzunarele. Multe cupluri preferă destinații scumpe, pentru că luna de miere este ocazia perfectă pentru răsfăț și desfătare.  Astfel de destinații sunt: Bora-Bora, Caraibe, Seychelles, Maldive, Mauritius, Australia, Nouă Zeelandă, croazierele de lux și în general hotelurile luxoase din insulele Spaniei, Italiei și Franței.  În funcție de temperamentul fiecăruia, vă propunem experiențe noi, cum ar fi înotul cu delfinii, safari în deșert, plimbarea cu elicopterul, navigarea cu yachtul, o partidă de pescuit, schi pe apă etc. Orice nouă experiență va fi retraită în doi cu mari beneficii în relația de cuplu.   Aventuroșii pot alege Parcul Național Kruger, Africa de Sud, sportivii se potrivesc de minune cu Alpii Elvețieni, celor care sunt pasionați de cultură le propunem Paris, Franța, iar pentru iubitorii vieții de noapte recomandăm oferte în Las Vegas, SUA și Macau (celebrul Las Vegas al Asiei), celor care își doresc intimitate le recomandăm: Insulele Maldive, Oceanul Indian. Peisajele extraordinare din Maldive, liniștea și căsuțele suspendate pentru cazare sunt perfecte pentru o vacanță în doi. Hotelurile din Maldive au pregătite pachete speciale pentru luna de miere, de la 795 euro/persoană/sejur 7 nopți, cu demipensiune inclusă.

Insulele Fiji oferă peisaje spectaculoase. Veți descoperi insule vulcanice, munți și păduri răcoroase, dar și plaje întinse cu nisip auriu și unele dintre cele mai bune locații pentru scufundări. Prețuri începând de la 740 euro/ persoană/sejur 7 nopți, fără masă

Insulele Seychelles, bijuteriile Oceanului Indian, sunt recomandate în special pentru cuplurile care iubesc natura. Vă așteaptă grădini exotice, ape clare și peisaje uluitoare. Pentru o vacanță în Insulele Seychelles va trebui să scoateți din buzunar suma de 670 euro/persoană/sejur 7 nopți, cu mic dejun inclus

Mauritius este o combinație spectaculoasă între plaje cu nisip fin, de un alb strălucitor și hoteluri de lux, fiind o destinație de vis extravagantă și uimitoare. Alegeți Mauritius, dacă va doriți să vă petreceți Luna de Miere în Paradis, după cum însuși renumitul scriitor Mark Twain a descris această insulă. 

Bali este o alegere bună pentru cuplurile care își doresc romantism, pentru pasionații sporturilor extreme, pentru cei care vor să–și descopere latura spirituală, pentru cei aventuroși, pentru iubitorii de plaje exotice, pentru doritorii de artă, cât și pentru amatorii de excursii “culturale”. Cunoscută și sub denumirea de Insula Zeilor, Bali găzduiește o multitudine de temple hinduse, decorate cu basoreliefuri ilustrând varianta indoneziană a epopeii Ramayana. O noapte într-un resort de lux pornește de la 396 euro/cameră.

Insulele grecești oferă plaje frumoase, zile îndelung însorite, culori magice, hoteluri pentru toate categoriile de preț, timp redus de zbor, dar și distracție după modelul grecesc: mâncare bună, vin, muzică și dans.    Însă, dacă bugetul vostru nu vă permite să vă achiziționați luna de miere, ați ajuns în locul potrivit.

Go Travel și Perfect Tour lansează lista perfectă a cadourilor pentru luna de miere. 

Platforma “Wedding list” face mult mai accesibilă luna de miere pentru cuplurile proaspăt căsătorite. Cu ajutorul prietenilor și al familiei, aceștia au șansa de a-și organiza și plăti vacanța mult visată pentru începutul de drum al vieții de familie. Noul serviciu turistic este dedicat cuplurilor căsătorite și bugetului lor pentru luna de miere.  O mare parte a cuplurilor din România, proaspăt căsătorite, preferă să amâne tradiționala luna de miere din cauza cheltuielilor inerente pentru organizarea nunții sau datorită necesităților curente. De cele mai multe ori, cuplurile sunt nevoite să renunțe la așa zisul “lux” al plecării în luna de miere sau să accepte compromisul înlocuirii, chiar și cu un city break, datorită bugetului limitat la momentul rezervării. 

Pentru cuplurile căsătorite care își doresc să meargă în luna de miere mult visată

Vă propunem o idee fantastică și un mod politicos de a vă face familia, nașii sau prietenii părtași la realizarea mult visatei luni de miere, un start bun în viața de familie, după agitația organizării nunții și a cumulului de emoții aferente momentului. Pentru a se înscrie, cuplurile proaspăt căsătorite vor trebui să respecte câțiva pași: să aleagă pachetul de vacanță și să efectueze rezevarea, doar în baza unui avans de 30% din costul total. Apoi, vor decide cui vor trimite invitația pentru susținerea bugetului de vacanță și vor beneficia de acces privat, pe un site, unde vor vedea felicitările și contribuțiile celor invitați. Platforma oferă mai multe facilități, atât în privința confidențialității, a mesajelor, cât și a modalităților de plată. 

 

 

Promo