Auto Auto

Legenda se reinventează! Mitsubishi L200 Sport Utility Truck

Acum, când designul are un cuvant greu de spus, Mitsubishi Motors oferă o nouă dimensiune a conceptului de camionetă prin elegantă, distincție și îmbinarea armonioasă dintre calitate și fiabilitate.

Mitsubishi L200 Sport Utility Truck este elegant, robust, puternic și a fost proiectat astfel încât impactul asupra mediului să fie cât mai redus. Noul motor diesel MIVEC 2.4L, ce echipează modelul L200 face ca emisiile de CO2 să scadă de la 199g/km (vechiul model) la 169g/km.

Dinamismul și sportivitatea modelului sunt puse în evidență prin intermediul liniei laterale caracteristice, de tip “J-Line”, realizând în același timp un nivel scăzut al coeficientului aerodinamic în valoare de 0.40 Cx și menținând greutatea în limite rezonabile pentru a obține un excelent raport putere /greutate.

 mitsubishi-l200.jpg (805×1200)

 

Pe scurt

L200 Sport Utility Truck oferă o multitudine de calități ce asigură confortul șoferului și pasagerilor, pe tot parcursul călătoriei:

  • Superioritate 4x4 demonstrată: sistemul SS 4WD II;
  • Consum mediu excelent: 6.5 l/100 km;
  • Manevrabilitate incredibilă: rază de bracaj de doar 5.9 m;
  • Sisteme multiple de sigurantă;
  • Capacitate sporită de încărcare și remorcare: total 4.090 kg;
  • Eficiență și fiabilitate dovedite: autonomie de peste 1.150 km.

A cincea generație

Pentru cea de-a cincea generație L200, s-a dorit dorit folosirea noilor cutii de viteză, manuale în 6 trepte și automate în 5 trepte, obținându-se astfel o performanță îmbunătățită, emisii de CO2 scăzute și reducerea costurilor de mentenanță. Vehiculul beneficiază de fiabilitate crescută datorită designului – de la structură și șasiu puternice până la întreținerea grupului moto-propulsor (intervalul de schimb de ulei al motorului mărit de la 15.000 km la 20.000 km, de la intervalul de schimb de ulei al transmisiei automate de la 80.000 km la „utilizare pe viață”, până la tratamentul anticoroziune al caroseriei mult îmbunătățit față de modelul precedent).

Cu siguranță

Siguranța pro-activă a modelului L200, este îmbunătățită prin SS4-II: Sistemul Super Select 4WD Permanent II - care acum oferă o stabilitate excelentă în curbe chiar și pe drumuri pavate, cu posibilitatea selectării celor 4 moduri de rulare, prin rotirea butonului de selectare a modului de transmisie. Noul șasiu este cu 7% mai rigid, față de precedentul model și sistemul de suspensie este îmbunătățit. Pentru o siguranță sporită, au fost adăugate sistemele de avertizare la schimbarea benzii de rulare pe sensul de mers (LDW), stabilitate asistată la tractarea unei remorci (TSA), asistență la pornirea din rampă (HSA), cât și faruri HiD, cu lumini de zi cu LED și proiectoare bi-xenon, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă.

Mai multe dotări

Modelul L200 este dotat cu sistem de operare fără cheie cu buton de pornire/oprire motor, cameră video pentru mers în marșalier, pilot automat cu limitator de viteză adaptiv, aer condiționat automat dual, padele pentru schimbarea treptelor de viteză montate pe volan, posibilitatea ajustării volanului pe înălțime și adâncime, un nou sistem audio digital, port USB, etc.

De la început pentru client

Cea de-a cincea generație de L200, a fost dezvoltată 100% de către Mitsubishi Motors Corporation timp de 28 de luni și vine în întâmpinarea nevoilor tot mai diversificate ale clienților de pick-up-uri la nivel global oferind mai mult stil, confort, manevrabilitate și rezistență.

Accesează aplicația Țiriac AutoMobile sau tiriacauto.ro și descoperă oferta specială, pentru L200 Double Cab 2,4 DI-D Invite M/T AS&G și L200 Double Cab 2,4 DI-D Intense M/T AS&G.

Modelul Mitsubishi L200 pornește de la pretul special de 19.990 Euro + TVA, în varianta Double Cab 2.4 Di-D Invite 4x4 MT.

Promo