Auto Auto

BMW Fest România 2016

Vino la cel mai mare eveniment dedicat fanilor și posesorilor BMW!

Cu o expoziție generoasă, care va găzdui peste 200 de modele BMW din România, Republica Moldova, Bulgaria și Ungaria, cea de-a doua ediție BMW Fest România promite să devină cel mai important eveniment dedicat mărcii bavareze.

Pentru că BMW a împlinit 100 de ani în 2016, te invităm la un eveniment unic, construit în jurul unei pasiuni comune, care devine mai degrabă un stil de viață. Modelele clasice, cele tunate și cele construite special pentru motorsport vor fi expuse într-un spațiu ce depășește 20.000 de metri pătrați, amenajat special pentru ca fiecare vizitator să descopere cele mai apreciate modele BMW din România și nu numai.

Nu am uitat nici de modelele noi, astfel că Auto Cobălcescu, cel mai nou dealer BMW din București, ne va încânta cu prezentarea celor mai importante modele din gama actuală. Mai mult, pentru că BMW nu înseamnă doar pasiune pe patru roți, ci și pe două roți, BMW Motorrad va pune la dispoziția vizitatorilor o gamă completă de motociclete pentru ride-test.

Pentru cei care vor să experimenteze plăcerea pură a condusului, echipa Smart Driving România va fi prezentă cu cele cinci modele Seria 2 Coupe 228i, astfel că vei avea ocazia să descoperi chiar de la volan cum se comportă un coupe cu 245 de cai-putere și tracțiune spate, pe un circuit construit de noi în zona evenimentului.

Sâmbătă seară ne vom relaxa cu vizionări de filme și cu muzică bună, iar duminică vom număra voturile pentru a afla cine va primi titlul pentru "Best Car of The Show". Pentru vizitatori vom organiza o multitudine de concursuri ale căror premii vor consta în carduri de carburant, cursuri de pilotaj auto și moto, dar și multe alte surprize.

Prețul biletelor este de 20 de lei pentru zi sau 30 de lei pentru ambele zile, iar cei care cumpără biletele în avans, prin myTicket sau din rețeaua Diverta, vor avea șansa să câștige trei premii consistente.

BMW Fest România este un eveniment susținut de carburantul Efix de la Rompetrol și organizat cu ajutorul BMW România, BMW Motorrad și Auto Cobălcescu.

 

 

BMW Fest România

25 - 26 iunie 2016

Romexpo, Aleea Centrală

 

bmw-fest-romania.jpg (871×1200)

Promo