Despre Rompetrol

Despre Rompetrol

Rompetrol este cel mai cunoscut brand al KMG Internațional sub care operăm activitățile și operațiunile de distribuție a carburanților de calitate în România, Moldova, Bulgaria, Georgia și Franța. 

 Succesului brandului este datorat și extinderii internaționale, celor 4 decenii de expertiză în explorare și producție, modernității rafinăriei Petromodia, una dintre cele mai importante de la malul Mării Negre. 

 Rompetrol este o sursă inepuizabilă de energie, care pornește de la extracția și producția țițeiului, continuându-se cu rafinarea și transformarea acestuia în produse de cea mai bună calitate, distribuite în stațiile noastre premium, concepute modern și gândite până la cel mai mic detaliu. 

 Este energia profesioniștilor din spatele mărcii Rompetrol, ce își urmează valorile și ambiția de a fi din ce în ce mai bun și a ajunge tot mai departe. 

 Rompetrol înseamnă calitate la cele mai înalte standarde, realizată cu tehnologie de vârf și se regăsește în gamă de carburant de calitate, cele peste 1000 de stații de distribuție a carburanților din 5 țări, sistemul unic de plată la pompă și cea mai mare rețea de GPL din România.

QHSE

 

KMG Internațional este o companie petrolieră multinațională care desfășoară activități în 12 țări. Principalele activități sunt reprezentate de rafinare, marketing și retail, cu implicare în proiecte complementare din explorare și producție, alte servicii conexe industriei petroliere, precum servicii de forare, EPCM, servicii de ecologie industrială și transport. 

 KMG Internațional intenționează să devină una din cele mai importante companii petroliere independente din regiune și să își creeze o poziție consolidată în bazinul Mării Negre și al Mării Mediteraneene. 

 Succesul și forță activităților noastre sunt determinate, în primul rând, de angajații noștri. Astfel, dinamismul, performanță, creativitatea și competență care caracterizează operațiunile pe care le desfășurăm se datorează oamenilor care le definesc. 

 Ne însușim responsabilitățile de ordin moral pe care le implică promovarea Protecției Sănătății, Securității în Muncă și Protecției Mediului, respectiv asigurarea bunăstării fiecăruia dintre cei implicați în activitățile derulate de compania noastră: angajații companiei noastre și familiile acestora, partenerii noștri, clienții și furnizorii noștri, comunitățile situate în preajmă locurilor în care ne desfășurăm activitatea și alte părți interesate influențate de mediul nostru de muncă. 

 KMG Internațional promovează și va promova cele mai înalte standarde de Calitate, Sănătate și Securitate Ocupaționala și Protecția Mediului în activitățile desfășurate, prin stabilirea, implementarea și menținerea unui Sistem de Management al Calității, Sănătății și Securității Ocupaționale și Protecția Mediului, cu următoarele obiective: 

 • Promovarea unei culturi organizaționale pozitive privind Sănătatea și Securitatea Ocupaționala, Situații de Urgență și Protecția Mediului.  

 • Conștientizarea de către angajații și partenerii noștri pentru cunoașterea cerințelor și proceselor legate de Calitate, Sănătate și Securitate Ocupaționala și Protecția Mediului astfel încât să fie interesați și implicați activ în dezvoltarea acestor obiective. 

 • Implementarea, prin Managerii și Liderii Grupului, a viziunii, strategiei și politicii noastre privind  Managementul Calității, Sănătății și Securității Ocupaționale și Protecției Mediului. 

 • Respectarea cerințelor legale și cerințelor Standardelor de referință pentru Managementul Calității, Sănătății și Scuritatii Ocupaționale și Protecției Mediului în cadrul entităților grupului. 

 • Asigurăm conștientizarea și instruirea, supraveghererea, informarea și resursele necesare angajaților și partenerilor noștri, pentru a ne atinge obiectivele declarate legate de Managementul Calității, Sănătății și Securității Ocupaționale și Protecției Mediului. 

 • Monitorizăm procesele și activitățile noastre prin inspecții și audituri, pentru a ne asigură de eficientă și eficacitatea deciziilor și măsurilor implementate și pentru a asigură îmbunătățirea continuă a acestora.  

 • Stabilim metode de identificare și evaluare a pericolelor și riscurilor, în vederea minimizarii sau eliminării impactului acestora asupra Sănătății și Securității Ocupaționale și Protecției Mediului. 

 • Stabilim și implementăm strategii organizaționale cu privire la conservarea resurselor naturale prin economisirea energiei și minimizarea producerii de deșeuri și emisii. 

  Vom continua aplicarea tuturor cunoștințelor noastre pentru identificarea și satisfacerea interesului și necesităților angajaților, clienților, tuturor părților interesate, cât și pentru menținerea și amplificarea încrederii acționarilor noștri.

 

 

Anunțuri și Informări publice  
Adresa APM nr. 1032 - 25.01.2018 - Anunt public privind decizia Etapei de incadrare download
Adresa APM nr. 156 - 08.01.2018 - Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu download
Informare - Craiova_Almaj Depozit_2017 refacuta_14.09.2017 download
Informare - SINTEZA Control SEVESO depozit Vladimirescu_20.02.2017 download
Informare - SINTEZA Control SEVESO Rompetrol DWS, depozit Mogosoaia iuli... download
Informare - SINTEZA SEVESO Rompetrol Depozit Arad _01.09.2017 download
Informare - SINTEZA SEVESO Rompetrol Depozit Craiova _01.09.2017 download
Informare - SINTEZA SEVESO Rompetrol Depozit Mogosoaia _01.09.2017 download
Informare - SINTEZA SEVESO Rompetrol Depozit Simleu Silvaniei _01.09.2017 download
Informare - SINTEZA SEVESO Rompetrol Depozit Vatra Dornei _01.09.2017 download
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA –  Sectia CAMPINA, str. Orizontului nr. 2. download
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea. download
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA MOINESTI de la adresa str. Atelierelor nr. 146, oras Moinesti, judetul Bacau. download
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – sediul central din Ploiesti, str. Clopotei nr. 2 bis. download
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2016 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA VIDELE, de la adresa str. Petrolului nr. 8, oras Videle, judetul Teleorman. download
Informare publică referitoare la obiectivul Rompetrol Downstream SRL. Punct de lucru Depozit Zărnești din categoria obiectivelor de nivel inferior  download
Informare publică referitoare la obiectivul Rompetrol Downstream SRL. Punct de lucru Depozit Șimleul Silvaniei din categoria obiectivelor de nivel inferior download
Informare publică referitoare la obiectivul Rompetrol Downstream SRL. Punct de lucru Depozit Arad (Vladimirescu) din categoria obiectivelor de nivel inferior download
Informare publică referitoare la obiectivul Rompetrol Downstream SRL. Punct de lucru Depozit Craiova (Almaj) din categoria obiectivelor de nivel inferior download
Informare publică referitoare la obiectivul Rompetrol Downstream SRL. Punct de lucru Depozit Vatră Dornei din categoria obiectivelor de nivel inferior download

Informare publică referitoare la obiectivul Rompetrol Downstream SRL. Punct de lucru Depozit Mogoșoaia din categoria obiectivelor de nivel inferior

download

Informare publică Rompetrol Gas – Pantelimon-August 2016

download

Informare publică Rompetrol Gas – Vladimirescu - August 2016

download
Informarea publică DWS download
Stații Rompetrol download
Fișa cu date de securitate Motorină Euro 5 download
Fișa cu date de securitate Benzina Euro 5 download
Fișa cu date de securitate Gaz petrolier lichefiat download
Raport securitate download pdf
Rompetrol Gas download pdf
Informare publică Rompetrol Gas download pdf
Informare publică Rompetrol Downstream  download pdf
Anunț Mediu Vistea download pdf
Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu (titularul proietului) download pdf

Programe de internship

 

Grupul țintă: studenți, tineri absolvenți.

Programul de intership oferă studenților și absolvenților oportunitatea de a își începe carieră în cadrul KMG Internațional.

După finalizarea stagiului de internship, perfomanțele profesionale ale internilor vor fi evaluate, iar cei mai buni dintre aceștia vor fi luați în considerare pentru viitoare poziții disponibile în cadrul organizației.

Dacă dorești să faci parte din acest program, trebuie să îndeplinești următoarele criterii: 

 

Criterii tehnice:

 • Rezultate academice remarcabile - certificate de universitate;

 • Limbă engleză – nivel fluent;

 • Cunoașterea unei a două limbi străine (de preferat a limbii ruse) reprezintă un avantaj

 • Cunoștințe elementare de MS Office (în mod special MS Excel și MS Power Point);

 

Abilități:

 • Învățare rapidă;

 • Excelente abilități de comunicare;

 • Orientare către calitate și obținerea rezultatelor;

 • Responsabilitate;

Dacă îndeplinești cerințele de mai sus, te rugăm să completezi formularul de înscriere și să îl trimiți împreună cu o scrisoare de recomandare și CV-ul tău la adresa internship@rompetrol.com

 

Descarcă formular

 

Fii dealer Rompetrol!

Pasiunea stă la baza oricărei reușite, iar ambiția la atingerea obiectivelor.  Curajul de a îți urma idealurile dărâmă orice obstacol.  

Rompetrol este alături de tine pentru a începe propria afacere. 

 

Fii dealer Rompetrol!

Alexandria, Bucuresti, Ilfov, Caransebes, Constanta, Fetesti, Focsani, Galati, Iasi, Lugoj, Medias, Odorheiu Secuiesc, Orsova, Piatra Neamt, Ploiesti, Satu Mare, Sighisoara, Slobozia, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Valenii de Munte.

 

Rompetrol îşi dezvoltă afacerea prin implicarea antreprenorilor interesaţi să opereze staţii de distribuția carburanților.

Care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplineşti?

 • Eşti dinamic şi doreşti să excelezi

 • Ai experienţă de cel puțin doi ani în coordonarea unei echipe

 • Ai abilităţi excelente de vânzare şi experienţă de cel puţin trei ani în activităţi de vânzare retail

 • Ai cel puţin studii medii, cunoşti limba engleză la nivel conversaţional şi îţi este familiar lucrul cu pachetul MSOffice

 • Poţi depune garanţii reale (ipotecă sau depozit bancar) la preluarea unei staţii Rompetrol şi nu ai menţiuni în cazierul judiciar

 • Ai reşedinţa în zona geografică în care este situată staţia preluată

 • Experienţa de lucru într-o staţie de carburant şi în administrarea unei afaceri proprii vor reprezenta un avantaj real

 • Ai disponibilitatea de a participa la un training operaţional furnizat de Rompetrol timp de patru săptămâni

Dacă locuiești într-una dintre aceste localități, îţi doreşti să devii dealer Rompetrol şi îndeplineşti criteriile solicitate aşteptăm aplicaţia ta, pe email, la: recrutarecodo@rompetrol.com

 

Te rugăm să incluzi în aplicaţie: un CV care să ilustreze experienţa ta împreună cu o scrisoare în care să motivezi de ce eşti interesat să preiei o staţie Rompetrol şi cum vei contribui la dezvoltarea acesteia. De asemenea, te rugăm să oferi detalii concrete  referitoare la garanţiile reale pe care le poţi oferi la preluarea unei staţii.

 

Rompetrol. Ajungi mai departe

 

Promo