Rompetrol

hei, tu știi de ce produsele noastre sunt
#PreparateCaLaCarte?

PENTRU CĂ SANDVIŞURILE NOASTRE SUNT PREPARATE PE LOC.
Ai şase feluri de pâine caldă şi crocantă din care poţi alege. Apoi, îţi alegi ingrediente proaspete şi noi ne asigurăm că îţi oferim un sandviş apetisant. La noi, doar conţinutul sandvişului este păstrat la rece, în timp ce pâinea rămâne proaspătă şi cu o crustă crocantă, iar sandvişul savuros.

, ce bun!

PENTRU CĂ SUCURILE NOASTRE SUNT OBŢINUTE DIN FRUCTE ŞI LEGUME PROASPETE.
Secretul nostru este că nu folosim niciodată produse congelate. Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

, ce bun!

PENTRU CĂ ORICE ESPRESSO ÎL PREPARĂM CU TALENT DE BARISTA.
Folosim boabe de cafea proaspăt măcinate şi punem doar lapte profesional, special pentru cafea, ori lapte de cocos – pentru cei care pur şi simplu îşi doresc un gust exotic.

, ce bun!

Savurează-le pe toate
în restaurantele hei!

Valabil până la 31 ianuarie 2019
Rapid şi cald, meniul ideal

Niciun prânz fără ciorbă de văcuţă cu iaurt grecesc şi pătrunjel proaspăt! Şi alegi ce garnitură vrei tu: baghetă cu ceapă şi chilli 100 g, cartofi wedges 200 g sau cartofi prăjiţi 200 g.

 

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10ml/g, în urma preparării termice.
*Bagheta cu ceapă şi chilli, cartofi wedges sau cartofi prăjiţi = obţinut din produs decongelat.
Valabil până la 31 ianuarie 2019
Când vrei o cafea făcută ca la carte, te aşteptăm în hei

Eşti vegan? Avem veşti bune pentru tine: de acum îţi poţi bea cafeaua cu lapte de cocos profesional. Parfumat, uşor dulce, laptele de cocos este perfect pentru prepararea unui cappuccino cremos. Pentru o experienţă cu şi mai mult gust, poţi adăuga unul dintre cele 5 siropuri Monin: vanilie, amaretto, caramel sărat, nuci de Macadamia sau Tonka beans. Hei, ce bun!

Espresso cu lapte de cocos profesional 50/110 ml, 5,50 lei

Cappuccino cu lapte de cocos profesional 120 ml, 9.00 lei

Oferta valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 noiembrie – 31 decembrie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.  Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10ml.

Valabil până la 31 ianuarie 2019
Începe anul cu maşina curată şi primeşti cadou un ceai cald de la noi!

Ca să-ţi fie bine şi când e frig afară, îţi oferim un ceai fierbinte, într-un spaţiu cald şi prietenos. Cumpără 3 fise de spălătorie pentru maşină şi ceaiul e din partea casei.

 

Oferta este valabilă în perioada 01.01.2019 - 31.01.2019 doar la achiziţionarea a 3 fise de spălătorie în regim de self-service din staţiile: Rompetrol Voluntari Afumaţi din Bd. Voluntari nr. 90-94, Bucureşti; Rompetrol Pantelimon din Şos. Pantelimon 448A, Bucureşti; Rompetrol Valea Oltului din Str. Valea Oltului nr. 93-99, Bucureşti; Rompetrol Aurel Vlaicu din Bd. Aurel Vlaicu nr. 84A, Constanţa; Rompetrol Far din Bd. 1 Mai 31A, Constanţa; Rompetrol Lăpuşneanu din Bd. Lăpuşneanu nr. 194A, Constanţa; Rompetrol Craiova 2 din Str. Caracal 146, Craiova; Rompetrol Drobeta Topolniţei din Bd. Tudor Vladimirescu nr. 144, Drobeta-Turnu Severin; Rompetrol Slatina din Str. Piteşti nr. 110-112, Slatina; Rompetrol Slobozia din Şos. Bucureşti-Constanţa, DN2 (E60), Slobozia; Rompetrol Târgu Jiu din Bd. Ecaterina Teodoroiu nr. 36, Târgu Jiu; Rompetrol Vâlcea 1 din Calea lui Traian 61, Râmnicu-Vâlcea.
Preţul unei fise este de 3,5 lei, conform listei de preţuri disponibilă la casa de marcat. Cele 3 fise de spălătorie trebuie achiziţionate în acelaşi timp, într-o singură tranzacţie fiscală. Pentru mai multe detalii apelaţi la ajutorul unui operator din cadrul staăiilor Rompetrol participante la promoţie.
Valabil până la 31 ianuarie 2019
Rămân în formă în fiecare zi

Bucură-te de gustul băuturilor tale preferate, fără zahăr. Ca să nu mai stai cu grija caloriilor în plus.

 

Produse disponibile în staţiile Rompetrol în perioada 1 - 31 ianuarie 2019, în limita stocului disponibil. Produsele se vănd individual, conform informaţiilor afişate în staţie. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
Valabil până la 31 ianuarie 2019
Găseşti vitamine şi hidratare într-un singur loc!

Descoperă apele cu vitamine şi beneficiile lor.

 

Hidratarea trece la un nou nivel. Schimbă-ţi ritualul de a bea apă cu un mod nou de a-ţi hrăni organismul. Îmbogăţite cu vitamine şi substanţe nutrivive pentru organism, apele Vitamin Well şi Vitamin Aqua te pregătesc pentru sezonul răcelilor.

E vremea să fii dublu câştigat! Pe langă beneficiile acestor ape, Rompetrol îţi aduce un extra beneficiu. Dacă achiziţionezi două produse din aceeaşi gamă, Vitamin Aqua sau Vitamin Well, ai parte de un preţ special. Ofertă valabilă în perioada 1-31 ianuarie.

 

Produse disponibile în staţiile Rompetrol în perioada 1 - 31 ianuarie 2019, în limita stocului disponibil. Produsele se vănd individual, conform informaţiilor afişate în staţie. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
Valabil până la 31 ianuarie 2019
O sănătate de fier în sezonul rece începe cu un smoothie plin de vitamine

Energizează-te cu o băutură sănătoasă!

 

Oferta valabilă în staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1-31 ianuarie 2019. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10 ml/g.