Rompetrol

hei, tu știi de ce produsele noastre sunt
#PreparateCaLaCarte?

PENTRU CĂ SANDVIŞURILE NOASTRE SUNT PREPARATE PE LOC.
Ai şase feluri de pâine caldă şi crocantă din care poţi alege. Apoi, îţi alegi ingrediente proaspete şi noi ne asigurăm că îţi oferim un sandviş apetisant. La noi, doar conţinutul sandvişului este păstrat la rece, în timp ce pâinea rămâne proaspătă şi cu o crustă crocantă, iar sandvişul savuros.

, ce bun!

PENTRU CĂ SUCURILE NOASTRE SUNT OBŢINUTE DIN FRUCTE ŞI LEGUME PROASPETE.
Secretul nostru este că nu folosim niciodată produse congelate. Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

, ce bun!

PENTRU CĂ ORICE ESPRESSO ÎL PREPARĂM CU TALENT DE BARISTA.
Folosim boabe de cafea proaspăt măcinate şi punem doar lapte profesional, special pentru cafea, ori lapte de cocos – pentru cei care pur şi simplu îşi doresc un gust exotic.

, ce bun!

Savurează-le pe toate
în restaurantele hei!

Valabil până la 31 mai 2022
Hei, e timpul pentru o gustare fresh!

Luna mai o dedicăm fructelor proaspete! Asta înseamnă că pentru fiecare sandviş* wrap cu fâşii** de curcan, cremă de brânză Philadelphia şi roşii uscate 260g, primeşti un pahar cu fructe proaspete – mix de pepene verde şi galben 200g, pentru doar 2 lei în plus!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 04-31.05.2021. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

*Verifică în locaţie care sunt produsele participante.

**Produs obţinut din produs decongelat.

Valabil până la 31 mai 2022
Hei, ţi-am pregătit cadouri cu lipici pentru cei mici!

Vara asta ai toate motivele să copilăreşti şi să faci un copil fericit. Oferă-i o jucărie care îşi caută cel mai bun prieten.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 iunie 2022
Fii mereu pregătit pentru iarbă verde

Îi aşteptăm pe toţi pasionaţii de grătare cu o ofertă fix aşa cum îşi doresc – cărbuni pentru grătar 3kg + cuburi de aprindere cu parafină Jolie 32 bucăţi, la preţul special de 27 lei sau 270 GoPoints!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil, în perioada 6.05-30.06.2021.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

Valabil până la 31 mai 2022
Meriţi ceva special! Bunătăţi de prânz şi Coca-Cola

hei te aşteaptă cu bunătăţi de prânz şi preţuri speciale, mai ales dacă eşti membru Rompetrol Go! Fă-ne o vizită şi serveşte o omletă cu brânză rasă, bacon crocant, ciuperci şi salată 390g, plus o Coca-Cola 500ml, la preţul special de 17.40 lei/174 GoPoints sau 18.90 lei/189 GoPoints preţ întreg.

Încă nu eşti membru Rompetrol Go? Înscrie-te în programul nostru de loialitate pentru preţuri speciale la hei!

Ofertă valabilă în staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 04.05.2021 – 31.05.2021. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

Valabil până la 31 mai 2022
La hei îţi răsplătim loialitatea cu preţuri speciale!

Deliciosul cappuccino clasic 120ml şi orice desert care îţi face cu ochiul**, la preţul special de 6 lei/60 GoPoints în loc de 9 lei/90 GoPoints, dacă eşti membru Rompetrol Go. Deserturile disponibile sunt următoarele: Croissant* cu zmeură 75g net, Desert* cu sirop de arţar şi nuci pecan 80g net, Aluat* franţuzesc cu unt şi stafide 90g net, Aluat* franţuzesc cu 3 tipuri de ciocolată 85g net, Foietaj* crocant cu măr 115g net, Prăjitură* cu migdale 100g net, Brioşă* cu ciocolată 100g net, Brioşă* cu merişoare şi iaurt 100g net

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.05.2021 – 31.05.2021, la achiziţionarea unui cappuccino clasic împreună cu unul din produsele de patiserie participante. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

*Produs obţinut din produs decongelat.
**Vezi selecţia de produse participante.
Valabil până la 13 mai 2022
Ziua bună se cunoaşte după băutura delicioasă de la hei

Rece, cremos sau amândouă? Gama fără lactoză de hei frappe şi hei freddo sunt pregătite de vară! Mai exact, te aşteptăm cu Cardamon coffee smoothie 400ml, Icecream Snickers frappe 250ml, Cardamon frappe 250ml, Cappuccino Freddo Coconut 250ml, Coconut Freddo ToffeeNut 250ml.

Produse disponibile în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

 

Valabil până la 01 mai 2022
Desertul lunii e aici pentru toţi prietenii

În luna mai ai parte de o surpriză delicioasă de la FoodPanda: iaurt grecesc cu portocală, ciocolată amăruie şi seminţe de dovleac coapte!

Produs disponibil în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografia este cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 01 aprilie 2021
Anul ăsta desertul de Paşte e răcoritor

De Paşte răsfaţă-i pe cei dragi cu trei deserturi premium, adică îngheţata Carte D’Or, cu sortimentele Triple Chocolate 500g, Yogurt Forest Fruit 500g şi Banana Chocolate 500g.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Lista staţiilor participante poate fi consultată aici.

Valabil până la 30 septembrie 2021
Acelaşi gust delicios de care ne putem bucura toţi!

Produse valabile în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.