Rompetrol

hei, tu știi de ce produsele noastre sunt
#PreparateCaLaCarte?

PENTRU CĂ SANDVIŞURILE NOASTRE SUNT PREPARATE PE LOC.
Ai şase feluri de pâine caldă şi crocantă din care poţi alege. Apoi, îţi alegi ingrediente proaspete şi noi ne asigurăm că îţi oferim un sandviş apetisant. La noi, doar conţinutul sandvişului este păstrat la rece, în timp ce pâinea rămâne proaspătă şi cu o crustă crocantă, iar sandvişul savuros.

, ce bun!

PENTRU CĂ SUCURILE NOASTRE SUNT OBŢINUTE DIN FRUCTE ŞI LEGUME PROASPETE.
Secretul nostru este că nu folosim niciodată produse congelate. Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

, ce bun!

PENTRU CĂ ORICE ESPRESSO ÎL PREPARĂM CU TALENT DE BARISTA.
Folosim boabe de cafea proaspăt măcinate şi punem doar lapte profesional, special pentru cafea, ori lapte de cocos – pentru cei care pur şi simplu îşi doresc un gust exotic.

, ce bun!

Savurează-le pe toate
în restaurantele hei!

Valabil până la 30 iunie 2020
LUNA COPIILOR SE SĂRBĂTOREŞTE CU CELE MAI COOL JUCĂRII!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil din fiecare staţie participantă, în perioada 1.06 – 30.06.2020. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

*Promoţia nu se aplică produselor care au preţ de vânzare mai mic de 30 lei.

© „Dorna” este marcă înregistrată a The Coca-Cola Company.

Valabil până la 30 septembrie 2020
TE RĂCOREŞTI LA DUBLU, #ACASĂ!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil, în perioada 1.04 – 30.09.2020. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
VII, CUMPERI CE-ŢI LIPSEŞTE DIN FRIGIDER ŞI #ÎNAPOIACASĂ!

Departe de aglomeraţia din magazine. Aproape de tine.

*Noua gamă de produse se regăseşte în locaţiile selecţionate, în limita stocului disponibil. Consultă lista staţiilor pe www.rompetrol.com. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
ACUM GĂSEŞTI PRODUSELE NECESARE CA SĂ-ŢI PREPARI MICUL DEJUN, ÎN CONFORTUL DE #ACASĂ.

*Noua gamă de produse se regăseşte în locaţiile selecţionate, în limita stocului disponibil. Consultă lista staţiilor pe www.rompetrol.ro. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
EMOŢII ÎNVĂLUITE ÎN MIRESME FINE, PENTRU #ACASĂ.

Ofertă valabilă în staţiile Rompetrol selectate. Lista staţiilor selectate poate fi consultată pe www.rompetrol.ro. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
PENTRU MOMENTELE DE RĂSFĂŢ, #ACASĂ.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 12 august 2019
PÂINE CALDĂ PENTRU ACASĂ, DEPARTE DE AGLOMERAŢIA MAGAZINELOR.

Doar făină de grâu, maia, drojdie şi malţ. Două sortimente noi de pâine cu ingrediente 100% naturale, fără niciun conservant adăugat. Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

*gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice.

*obţinut din produs decongelat.

Valabil până la 12 august 2019
Drumuri #responsabile în arome noi!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 iunie 2020
Bun la drum.

Pachete promoţionale

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoţiile din zona magazinului şi restaurantului hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points – punctele aferente programului de loialitate Rompetrol Go.