Rompetrol

hei, tu știi de ce produsele noastre sunt
#PreparateCaLaCarte?

PENTRU CĂ SANDVIŞURILE NOASTRE SUNT PREPARATE PE LOC.
Ai şase feluri de pâine caldă şi crocantă din care poţi alege. Apoi, îţi alegi ingrediente proaspete şi noi ne asigurăm că îţi oferim un sandviş apetisant. La noi, doar conţinutul sandvişului este păstrat la rece, în timp ce pâinea rămâne proaspătă şi cu o crustă crocantă, iar sandvişul savuros.

, ce bun!

PENTRU CĂ SUCURILE NOASTRE SUNT OBŢINUTE DIN FRUCTE ŞI LEGUME PROASPETE.
Secretul nostru este că nu folosim niciodată produse congelate. Alegem cele mai proaspete fructe şi legume de sezon şi le porţionăm pe loc ca să te încarci cu cea mai fresh energie din natură.

, ce bun!

PENTRU CĂ ORICE ESPRESSO ÎL PREPARĂM CU TALENT DE BARISTA.
Folosim boabe de cafea proaspăt măcinate şi punem doar lapte profesional, special pentru cafea, ori lapte de cocos – pentru cei care pur şi simplu îşi doresc un gust exotic.

, ce bun!

Savurează-le pe toate
în restaurantele hei!

Valabil până la 31 mai 2019
Colecţia iubeşte - Viaţa e mai dulce când împarţi bucurie.

Când savurezi ceva bun împreună cu cei dragi, te bucuri mai mult. Acum poţi lua acasă motive de bucurie inspirate de primăvară, în cutia de macarons.

Unde mai pui că primeşti şi 15% REDUCERE pentru următoarea cutie de macarons pe care o cumperi, din colecţia de vară!Promoţie valabilă în perioada 01.04 - 31.05.2019 în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Perioada de revendicare a discountului este 1.06 - 30.09.2019, în baza prezentării de către client a voucherului la casa de marcat. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
*Produs congelat.
 
Valabil până la 30 decembrie 2019
Descoperă România şi prin muzica populară!

Din aprilie 2019, îţi aducem colecţia "Mari interpreţi de folclor", realizată de Marioara Murărescu. Ascultă cele mai îndrăgite melodii populare, într-o serie de CD-uri însoţite de mini-cărţi de prezentare.  
 

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Campanie valabilă în limita stocului disponibil.

Valabil până la 30 decembrie 2019
Oferă-i copilului tău cărţile care-l ajută să descopere cel mai bun drum în viaţă

Noua colecţie a Editurii Litera e acum în staţiile Rompetrol, cu o serie de cărţi care completează cunoştinţele copiilor de şcoală cu opere literare consacrate, teorii ştiinţifice care îl ajută să descifreze tainele universului ori dicţionare oricând la îndemână.Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
Valabil până la 30 decembrie 2019
Ai grijă de bicicletă cu produsele Sonax şi ai drumuri fără griji

La noi găseşti produse de cea mai bună calitate pentru întreţinerea şi îngrijirea bicicletei tale


Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Campanie valabilă în limita stocului disponibil.

 
Valabil până la 30 decembrie 2019
Niciodată nu ai destule jucării.

Nici măcar la drum.

Şi cum celor mici nu le plac drumurile lungi, măcar să aibă cu cine să se joace şi să vorbească despre ce o să se facă atunci când ajung mari.Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol. Campanie valabilă în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 decembrie 2019
Îngrijire naturală pentru întreaga familie.

Alege produsele bio!

Noua gamă de cosmetice organice este special concepută pentru cei care aleg să le ofere celor dragi ce e mai bun: o viaţă fără alergeni şi chimicale.Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 decembrie 2019
Fructele vor să-ţi îngrijească buzele.

Foloseşte balsamul bio de la Benecos, cu arome fructate!

Poţi alege între aromele naturale de zmeură, vanilie, mentă sau varianta clasică, neutră şi inodoră.Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 decembrie 2019
GUSTAREEE! 2 PRODUSE PROMO

În luna mai, te aşteptăm cu oferte pe toate gusturile. Vino şi alege-o pe cea care ţi se potriveşte!

 

Oferta este valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Valabil până la 30 decembrie 2019
Fii în siguranţă în situaţiile de urgenţă.

Gândite pentru protecţia ta.

Cu ResqMe Tool®  poţi tăia centura de siguranţă şi sparge geamul pentru a scăpa din automobil în situaţiile de urgenţă.

DefendeMe Tool® este o alarmă personală care produce un sunet puternic cu scopul de a chema ajutor şi de a descuraja un potenţial agresor.Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 14 iunie 2019
Ştii care e secretul cicliştilor de cursă lungă?

Bicicleta întreţinută şi energie din plin.

La orice produs Sonax cumpărat beneficiezi de un preţ special la Gatorade 500ml, numai 1 leu.Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. La fiecare produs cumpărat din gama SONAX pentru biciclete poţi achiziţiona o băutură Gatorade Portocale Roşii 500ml, la preţul special de 1 leu. Preţul de vânzare al produsului Gatorade Portocale Roşii 500ml, în afara acestei promoţii, este de 5.80 lei. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.