Rompetrol
Înscrie codul promo

Deşi are doar 2160 ore, cu toţii avem impresia că iarna durează o veşnicie.
Nu-i nimic, de asta suntem aici, să te ajutăm să treci mai uşor peste iarnă cu 2160 premii şi un BMW X1!

Cum adică fiecare oră de iarnă e câştigătoare?

Iarna are 2160 ore, iar noi acordăm tot atâtea premii prin tragere la sorţi. Câte un premiu în fiecare oră şi câte cinci premii la finalul fiecărei luni de campanie.

Ce câştigi?

Premii de trecut mai uşor prin iarnă, acordate atât în fiecare oră de campanie (conform procedurii de acordare a premiilor din Regulament), cât şi la fiecare final de lună de campanie (5 premii pe lună):

PE LUNĂ

Pe oră

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Şi marele premiu, acordat la finalul
campaniei, prin tragere la sorţi:

Un BMW X1*

*Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Cum participi?

Simplu. Tot ce trebuie să faci este să înscrii codul promoţional prin:

SMS* la 1770

Aplicaţia Rompetrol Go

Formularul de mai jos

*Tarif standard per SMS specific fiecărei reţele mobile: Digi Mobil, Telekom România Mobile Communications, Orange România şi Vodafone România.

Totul e mai simplu când foloseşti Rompetrol Go.

Descarcă aplicaţia şi înscrie-te mai uşor la promoţie.

Cod promo? De unde?

Cod Promo Bon

Îl găseşti pe bonul fiscal/nefiscal, în urma oricărei achiziţii* de minimum 100 de lei în orice staţie Rompetrol, Rompetrol Partener şi Rompetrol Expres** participantă la campanie.

Îţi oferă posibilitatea de a participa atât la extragerile pentru premiile acordate pentru înscrierile din fiecare oră şi din fiecare lună, cât şi la extragerea finală, pentru premiul cel mare***.

Cod Promo Cupon

Îl găseşti pe cuponul răzuibil primit la achiziţionarea unuia dintre produsele selecţionate**** din magazinul şi/sau restaurantul Staţiilor Rompetrol, participante în promoţie sau la achiziţionarea a 3 fise de spălătorie pe acelaşi bon.

Îţi oferă posibilitatea de a participa doar la extragerile pentru premiile acordate în fiecare oră şi pentru premiile acordate în fiecare lună.

Vrei mai multe şanse de câştig?

La fiecare 3 coduri valide înscrise într-o perioadă de 3 săptămâni, noi îţi vom acorda o şansă suplimentară automat.

Codurile suplimentare îţi oferă posibilitatea de a participa atât la extragerile pentru premiile acordate în fiecare oră, în fiecare lună, cât şi la cea pentru premiul cel mare*.

*înscrierea la tragerea la sorţi pentru premiul cel mare se va face doar în cazul în care codul este declarat necâştigător la extragerea premiilor orare sau la extragerea pentru înscrierile din fiecare lună.

Introdu codul promoţional de pe bonul fiscal/nefiscal
Sunt de acord cu termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al campaniei disponibil aici , precum şi cu prelucrarea datelor personale de către Organizator în scopul înscrierii şi participării în campanie în condiţiile Notei de informare RGPD disponibile aici.*
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale ce au fost comunicate şi anume cu colectarea, introducerea şi stocarea acestora în baza de date a Organizatorului pentru a fi utilizate în scop de marketing şi promovare prin modalităţi electronice SMS/e-mail/telefon în cadrul Campaniilor Rompetrol (actuale şi viitoare) în condiţiile prevăzute în Notă de informare de mai sus.


(*) Câmpuri obligatorii

Ai nelămuriri?

Află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de campanie.

Vezi întrebări frecvente