Rompetrol
Valabil până la 30 iunie 2020
LUNA COPIILOR SE SĂRBĂTOREŞTE CU CELE MAI COOL JUCĂRII!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil din fiecare staţie participantă, în perioada 1.06 – 30.06.2020. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

*Promoţia nu se aplică produselor care au preţ de vânzare mai mic de 30 lei.

© „Dorna” este marcă înregistrată a The Coca-Cola Company.

TE RĂCOREŞTI LA DUBLU, #ACASĂ!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil, în perioada 1.04 – 30.09.2020. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 30 iunie 2020
Savurează iaurtul grecesc cu cereale şi fructe proaspete, iar noi îţi dublăm numărul de GoPoints!

Câştigi 18 GoPoints în loc de 9 GoPoints de fiecare dată când alegi un delicios iaurt grecesc cu cereale şi fructe proaspete. 

Regulamentul campaniei promoţionale este disponibil aici.

 

VII, CUMPERI CE-ŢI LIPSEŞTE DIN FRIGIDER ŞI #ÎNAPOIACASĂ!

Departe de aglomeraţia din magazine. Aproape de tine.

*Noua gamă de produse se regăseşte în locaţiile selecţionate, în limita stocului disponibil. Consultă lista staţiilor pe www.rompetrol.com. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

ACUM GĂSEŞTI PRODUSELE NECESARE CA SĂ-ŢI PREPARI MICUL DEJUN, ÎN CONFORTUL DE #ACASĂ.

*Noua gamă de produse se regăseşte în locaţiile selecţionate, în limita stocului disponibil. Consultă lista staţiilor pe www.rompetrol.ro. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

EMOŢII ÎNVĂLUITE ÎN MIRESME FINE, PENTRU #ACASĂ.

Ofertă valabilă în staţiile Rompetrol selectate. Lista staţiilor selectate poate fi consultată pe www.rompetrol.ro. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

PENTRU MOMENTELE DE RĂSFĂŢ, #ACASĂ.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

PÂINE CALDĂ PENTRU ACASĂ, DEPARTE DE AGLOMERAŢIA MAGAZINELOR.

Doar făină de grâu, maia, drojdie şi malţ. Două sortimente noi de pâine cu ingrediente 100% naturale, fără niciun conservant adăugat. Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

*gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice.

*obţinut din produs decongelat.

Drumuri #responsabile în arome noi!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi cu constituie obligaţie contractuală.

Siguranţă şi grijă, acum prin serviciul de car wash Rompetrol!

De acum, la finalul fiecărei spălări la noi, maşina ta va fi dezinfectată. Pentru că #siguranţa clienţilor e prioritatea noastră! Împreună parcurgem drumul mai uşor!

Dezinfectantul utilizat este un produs biocid înregistrat la Ministerul Sănătăţii din România cu aviz nr. 2614BIO/09.02.2020. Aplicarea lui poate fi realizată cu ajutorul echipamentelor instalate în spălătoriile Rompetrol.

Atenţie: Soluţia de lucru poate prezenta un miros specific, puţin înţepător şi nu prezintă acţiune iritantă asupra pielii, căilor respiratorii, mucoasei oculare şi bucale. Nu produce vapori toxici şi inflamabili, nu necesită utilizarea în încăperi cu ventilaţie specială. Soluţia de lucru nu este corozivă. În caz de contact: clătiţi din abundenţă cu apă! Pentru detalii suplimentare asupra produsului puteţi consulta fişa tehnică cu date de securitate care se află la casa de marcat!

Bun la drum.

Pachete promoţionale

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoţiile din zona magazinului şi restaurantului hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points – punctele aferente programului de loialitate Rompetrol Go.

Descoperă