Rompetrol
Fii mereu pregătit de drum!

Regulamentul promoţiei poate fi consultat aici.


Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, în toate staţiile Rompetrol, în perioada 15.02 - 15.03.2020, la achiziţionarea unei roviniete pentru 12 luni. Rovinietele participante la promoţie: rovinietă pentru 12 luni, categoriile A la H. Premiile vor fi acordate pe loc, din staţiile Rompetrol. Valoarea totală a premiilor acordate este de 44.000 lei, inclusiv TVA. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. 

Ai aflat? Noua gamă de ciorbe şi supe a sosit!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice.  Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

*obţinut din produs congelat
Bun la drum.

Pachete promoţionale

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoţiile din zona magazinului şi restaurantului hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points – punctele aferente programului de loialitate Rompetrol Go.

Descoperă