Rompetrol
Valabil până la 15 ianuarie 2020
Găseşte surprizele iernii!

Cumpără produsele marcate cu steluţă din magazinele şi restaurantele hei în valoare de minimum 35 de lei, înscrie numărul bonului fiscal prin SMS la 1899 şi poţi câştiga la fiecare 15 minute unul dintre cele 5,472 premii orare.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 20.11.2019 – 15.01.2020.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Regulamentul promoţiei poate fi consultat aici. 
Valabil până la 31 ianuarie 2020
Desertul preferat al celor dragi, acum şi pentru acasă!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.10.2019 – 31.01.2020. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

* Produs congelat.

Valabil până la 31 decembrie 2019
Alege gustul dimineţilor tale!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 16.09-31.12.2019. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

*obţinut din produs decongelat

**sortiment apă la alegere
Ai aflat? Noua gamă de ciorbe şi supe a sosit!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice.  Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

*obţinut din produs congelat
Hei, avem macarons la superlativ!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

*produs congelat.

Bun la drum.

Pachete promoţionale

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoţiile din zona magazinului şi restaurantului hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points – punctele aferente programului de loialitate Rompetrol Go.

Vara vine cu arome noi şi colorate.

Avem veşti bune pentru iubitorii de macarons: mixul de 35 de macarons are acum arome noi de portocală, fistic, capşune, afine şi ciocolată.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
* produs congelat.

Descoperă