Rompetrol
Împreună sunt mai gustoase

Un espresso cu lapte merge bine de unul singur, dar parcă e şi mai bun când are alături un sandviş delicios! Şi dacă mai dai şi 12.90 lei pe amândouă, în loc de 16.80 lei, e weekend-ul prelungit perfect!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.11-31.12.2021.

*Participă la promoţie, la alegere, sandvişurile: Delish Egg 160g, Fluffy Omelette 130g, Creamy Tuna 215g, Greek Wrap 160g, Veggie Mozzarella 220g.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Preţul de vânzare afişat conţine TVA şi ambalajele aferente consumului în afara locaţiei. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

Combo dulce-amărui şi mega delicios

Vino la hei şi răsfaţă-te cu un cappuccino clasic şi un produs de patiserie* dulce cu doar 9 lei, în loc de 12 lei.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01.11-31.12.2021.

*Participă la promoţie, la alegere, produsele de patiserie: Desert** cu sirop de arţar şi nuci pecan 80g. Aluat** franţuzesc cu 3 tipuri de ciocolată 85g. Foietaj** crocant cu măr 115g.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. Preţul de vânzare afişat conţine TVA şi ambalajele aferente consumului în afara locaţiei. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

**Obţinut din produs decongelat.

Să-nceapă festivalul gusturilor!

Eşti gata de cel mai tare festival? Chef Nicolai Tand şi hei şi-au unit forţele pentru a-ţi aduce cel mai nou mix de gusturi surprinzătoare, adică o nouă serie de sandwhich-uri, care mai de care mai fancy şi mai delicioase.

Aşa că vino şi tu în staţiile Rompetrol şi încearcă noile mix-uri!

Toamna se numără fisele!

Toamna aceasta vei avea cea mai curată maşină din parcare, pentru că fiecare 5 fise de spălătorie achiziţionate pe un bon îţi mai aduc o fisă gratuit! Ofertă valabilă în toate cele 20 de spălătorii Rompetrol.

Oferta este valabilă în toate staţiile Rompetrol în perioada 5 octombrie – 5 decembrie 2021, doar la achiziţionarea a 5 fise de spălătorie auto pe acelaşi bon fiscal. Preţul unei fise este conform cu lista disponibilă la casa de marcat. Pentru mai multe detalii, apelaţi la un operator din cadrul staţiilor participante la promoţie. Serviciile de spălătorie auto nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints – puncte aferente programului de loialitate Rompetrol Go.

Regulamentul promoţiei poate fi consultat aici.

Bucură-te afară de promoţia de vară!
Campania s-a încheiat. Vezi lista câştigătorilor aici

Descoperă