Rompetrol
Valabil până la 28 februarie 2019
Începe anul cu maşina curată şi primeşti cadou un ceai cald de la noi!
Ca să-ţi fie bine şi când e frig afară, îţi oferim un ceai fierbinte, într-un spaţiu cald şi prietenos. Cumpără 3 fise de spălătorie pentru maşină şi ceaiul e din partea casei.
Oferta este valabilă în perioada 01.01.2019 - 28.02.2019 doar la achiziţionarea a 3 fise de spălătorie în regim de self-service din staţiile: Rompetrol Voluntari Afumaţi din Bd. Voluntari nr. 90-94, Bucureşti; Rompetrol Pantelimon din Şos. Pantelimon 448A, Bucureşti; Rompetrol Valea Oltului din Str. Valea Oltului nr. 93-99, Bucureşti; Rompetrol Aurel Vlaicu din Bd. Aurel Vlaicu nr. 84A, Constanţa; Rompetrol Far din Bd. 1 Mai 31A, Constanţa; Rompetrol Lăpuşneanu din Bd. Lăpuşneanu nr. 194A, Constanţa; Rompetrol Craiova 2 din Str. Caracal 146, Craiova; Rompetrol Drobeta Topolniţei din Bd. Tudor Vladimirescu nr. 144, Drobeta-Turnu Severin; Rompetrol Slatina din Str. Piteşti nr. 110-112, Slatina; Rompetrol Slobozia din Şos. Bucureşti-Constanţa, DN2 (E60), Slobozia; Rompetrol Târgu Jiu din Bd. Ecaterina Teodoroiu nr. 36, Târgu Jiu; Rompetrol Vâlcea 1 din Calea lui Traian 61, Râmnicu-Vâlcea.
Preţul unei fise este de 3,5 lei, conform listei de preţuri disponibilă la casa de marcat. Cele 3 fise de spălătorie trebuie achiziţionate în acelaşi timp, într-o singură tranzacţie fiscală. Pentru mai multe detalii apelaţi la ajutorul unui operator din cadrul staăiilor Rompetrol participante la promoţie.
OFERĂ-I CÂTE UN CADOU PENTRU FIECARE „TE IUBESC”

Colecţia iubeşte

Cu Rompetrol e uşor să-i arăţi ce simţi. Şi poţi să faci asta luându-i accesorii handmade, ceva dulce sau ceva ca să sărbătoriţi simplul fapt că vă stă bine împreună.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 31 martie 2019
DE CE-AI POFTĂ ÎN DIMINEAŢA ASTA

Colecţia iubeşte

Ceaiul e mereu o idee bună, dar micul dejun cu ceai e şi mai bună. Răsfaţă-te cu un ceai Organic Vital Oasis sau Muşeţel plus unul dintre produsele din imagine, la doar 9,50 lei: puffy* cu scorţişoară 100g, mini sandwich cu brânzeturi, legume şi seminţe coapte în bagheta* brezel 155g, mini sandwich cu şuncă şi caşcaval în bagheta* brezel 135g.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol în perioadă 1 februarie – 31 martie 2019, în limită stocului disponibil. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10 grame în urma preparării termice.
*produs obţinut din produs congelat

Valabil până la 28 februarie 2019
DE VALENTINE’S DAY SPUNE-I CĂ O IUBEŞTI PRIN FIECARE GEST

Colecţia iubeşte

La Rompetrol poţi să le arăţi celor dragi că te gândeşti la ei. Şi tot de aici poţi să iei un espresso plus unul dintre produsele din imagine, totul la 7 lei: 2 x macarons* cu făină de migdale 15g, brioşă* cu merişoare şi iaurt 100g, San Benedetto 400ml.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol în perioadă 1 februarie – 28 februarie 2019, în limită stocului disponibil.  Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10 grame în urma preparării termice. 

 *produs obţinut din produs congelat

Valabil până la 28 februarie 2019
DE DRAGOBETE ARATĂ-I CĂ O IUBEŞTI PE ROMÂNEŞTE

Colecţia iubeşte

Cu Rompetrol e uşor să fii atent cu cei dragi. Şi la fel de uşor este să le arăţi asta oferindu-le un espresso în combinaţie cu oricare dintre produsele din imagine, totul la 7 lei: Rom baton cu ciocolată 60g, Boromir covrigi tradiţionali de Buzău 200g, Poiana ciocolată cu alune 90g.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 februarie – 28 februarie 2019. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice.

Valabil până la 28 februarie 2019
FLUTURII DIN STOMAC NU ŢIN DE FOAME, ÎN SCHIMB GUSTĂRILE O FAC

Colecţia iubeşte

Tu cum arăţi cuiva că ţii la el? Ce-ai zice să îl surprinzi cu un espresso şi încă un produs din imagine, totul la 7 lei? Poţi alege între: croissant* cu unt 45g, La Fantana apă minerală naturală carbogazoasă/plată 500ml, mini sandwich cu salam de Sibiu în bagheta* brezel 140g.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 februarie – 28 februarie 2019. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.  Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. 

*produs obţinut din produs decongelat

Valabil până la 28 februarie 2019
Plec la drum cu un cuplu celebru: SANDVIŞUL ŞI APA

Gusturile lunii

În luna februarie, la orice sandviş cumpărat din restaurantele noastre, poţi alege o apă plată sau carbogazoasă La Fântâna la doar 0,50 lei.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 februarie – 28 februarie 2019 în intervalul 19:00-7:00. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Valabil până la 28 februarie 2019
Când e vorba de-o reţetă grecească, sunt tentat sa incerc CEVA NOU

Gusturi noi

De acum, în restaurantele noastre, găseşti plăcintă* cu brânză sărată şi dovlecel preparată la ea acasă, în Grecia, numai bună pentru un mic dejun săţios sau pentru gustarea de după-amiază.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.
 *produs obţinut din produs congelat

Valabil până la 28 februarie 2019
SEARA OFERTELE SPECIALE IES LA LUMINĂ

Gusturile lunii

În februarie, în fiecare noapte, de la 7 seara până la 7 dimineaţa, ai promoţie specială la produsele de patiserie: orice produs* plus o apă de izvor cu rodie şi ananas la doar 6,50 lei.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 februarie – 28 februarie 2019 in intervalul 19:00-7:00. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.  Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g în urma preparării termice.
*La această promoţie participă toate produsele din categoria patiserie, cu excepţia următoarelor articole: patiserie sărată cu telemea 90 de grame, aluat franţuzesc cu unt si ciocolată 60g, croissant cu unt 45g , mini-tartă de post cu măr 40g.
Valabil până la 15 martie 2019
N-AM NEVOIE DE-O OCAZIE SPECIALĂ, SĂ-ŢI SPUN CĂ EŞTI SPECIALĂ

Colecţia iubeşte

Arată-i cât de mult contează pentru tine, în fiecare zi! Fie că e ziua îndrăgostiţilor, prima zi de primavară sau doar pentru că e marţi, cu unul dintre accesoriile cu motive româneşti, produse local.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol în perioadă 1 februarie – 15 martie 2019, în limită stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

ALEGERILE SĂNĂTOASE SUNT JOACĂ DE COPII CU RECIPIENTELE DIN BAMBUS

Colecţia iubeşte

Paharele şi caserolele din bambus biodegradabil sunt ideale pentru pacheţelul copiilor. Acestea reţin căldura mai mult timp, nu păstrează mirosurile neplăcute şi nici nu interacţionează chimic cu alimentele, fiind astfel o alegere potrivită pentru orice familie.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Acum hidratarea poate fi un obicei sănătos şi atractiv pentru copii

Colecţia iubeşte


Hidratarea înseamnă sănătate. Recunoscută pentru puritatea şi formula echilibrată de minerale, apa Evian Totem vine acum într-o formă atractivă, irezistibilă pentru cei mici.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Rapid şi cald, meniul ideal

Niciun prânz fără ciorbă de văcuţă cu iaurt grecesc şi pătrunjel proaspăt! Şi alegi ce garnitură vrei tu: baghetă* cu ceapă şi chilli 100 g, cartofi* wedges 200 g sau cartofi* prăjiţi 200 g.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10ml/g, în urma preparării termice.

*produs obţinut din produs decongelat.
RĂSFAŢĂ-ŢI CEL MAI BUN PRIETEN CU HRANĂ BIO PE GUSTUL LUI

Colecţia iubeşte

Oferă-i animalului tău de companie hrană bio din Rompetrol. Aceasta asigură o nutriţie completă, întăreşte sistemul imunitar şi oferă un aspect mai sănătos blănii, beneficii pe care le merită orice patruped.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Gama pentru animale este comercializată în 18 stații Rompetrol. Lista stațiilor o puteți găsi aici:

1. Stație Otopeni 1 - Calea Bucureștilor, nr. 216-218, Otopeni, jud. Ilfov

2. Stație Otopeni 2 - Calea Bucureștilor nr.253A, Otopeni, Jud.Ilfov

3. Stație Ploiesti Centura - Drumul de centură DN 1D, 100000, Ploiești

4. Stație Comarnic - Str. Republicii nr. 2D, 105700, Comarnic

5. Stație Brasov Rozelor – Str. Rozelor FN, 500381, Brașov

6. Stație Giurgiu - Str. București nr. 52, Giurgiu

7. Stație Râmnicu Vâlcea 2 - Calea București nr. 274, 240291, Râmnicu Vâlcea

8. Stație Orșova - Str. Splaiul Tufari nr.3, Orșova

9. Stație Focșani 2 - Aleea Parc nr 2, Focșani

10. Stație Câmpulung - Calea Transilvaniei, nr.110, Câmpulung Moldovenesc

11. Stație Onești - Str. Republicii nr. 43, Onești

12. Stație Pipera - Șos. Pipera-Tunari nr. 1A

13. Stație Pantelimon - Șos. Pantelimon nr. 448 A, sector 2, 021666, București

14. Stație Balș - Str. Nicolae Bălcescu nr. 192, 235100, Balș

15. Stație Far Constanța - Bd. 1 Mai nr. 31A, 900117, Constanța

16. Stație Bacău 3 - Str. Milcov nr. 5A, Bacău

17. Stație Lăpușneanu Constanța - Bd. Lăpușneanu nr. 194A, 900472, Constanța

18. Stație Bârlad - Str. Republicii nr. 231, 731070, Bârlad

Descoperă