Rompetrol
Bucură-te afară de promoţia de vară!

E vară şi ştim că spiritul tău de aventurier vrea să iasă la suprafaţă, aşa că vrem să te însoţim în super călătoriile tale cu super premii: de la camere foto instant şi telefoane, până la Jeep-uri Renegade! Află mai multe despre cum poţi să te înscrii, aici: https://bit.ly/rompetrol-hai-afara

Un desert altfel, pentru acasă

Pe tot parcursul verii, te aşteptăm la hei cu îngheţată Alpro cu migdale şi caramel sărat 340g, din gama noastră fără lactoză.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Pentru drum bun!

Vara asta îţi aduce o ofertă clară, doar pentru tine: Rompetrol lichid de parbriz vară la 3 litri şi Rompetrol şerveţele umede 70 bucăţi, la preţul special de 19.9 lei, în loc de 26.5 lei!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în perioada 1.06 – 31.07.2021, în limita stocului disponibil. Promoţiile din magazin şi restaurantul hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea nu pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

A venit sezonul răsfăţuilor dulci şi răcoritoare

Vara asta te aşteptăm la hei cu îngheţată pentru toate gusturile: Carte D’Or Banană şi Ciocolată 500g, Carte D’Or 3 Tipuri Ciocolată 500g şi Carte D’Or Iaurt cu Fructe de Pădure 500g. Toate te aşteaptă la rece!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Hei, e timpul pentru o gustare fresh!

Luna iulie o dedicăm fructelor proaspete! Asta înseamnă că pentru fiecare sandviş* wrap cu fâşii** de curcan, cremă de brânză Philadelphia şi roşii uscate 260g, primeşti un pahar cu fructe proaspete – mix de pepene verde şi galben 200g, pentru doar 2 lei în plus!

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31.07.2021. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Gramajele prezentate sunt nete şi pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

*Verifică în locaţie care sunt produsele participante.

**Produs obţinut din produs decongelat.

Hei, ţi-am pregătit cadouri cu lipici pentru cei mici!

Vara asta ai toate motivele să copilăreşti şi să faci un copil fericit. Oferă-i o jucărie care îşi caută cel mai bun prieten.

Ofertă valabilă în toate staţiile Rompetrol, în limita stocului disponibil.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Meriţi ceva special! Bunătăţi de prânz şi Coca-Cola

hei te aşteaptă cu bunătăţi de prânz! Fă-ne o vizită şi serveşte o omletă cu brânză rasă, bacon crocant, ciuperci şi salată 390g, plus o Coca-Cola 500ml, la preţul de 18.90 lei/189 GoPoints.

Ofertă valabilă în staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01 – 31.07.2021. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală. Promoţiile din magazinele şi restaurantele hei nu sunt eligibile pentru acumularea de puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă acestea pot fi achitate prin GoPoints, puncte aferente programului de loialitate.

Ziua bună se cunoaşte după băutura delicioasă de la hei

Rece, cremos sau amândouă? Gama fără lactoză de hei frappe şi hei freddo sunt pregătite de vară! Mai exact, te aşteptăm cu Cardamon coffee smoothie 400ml, Icecream Snickers frappe 250ml, Cardamon frappe 250ml, Cappuccino Freddo Coconut 250ml, Coconut Freddo ToffeeNut 250ml.

Produse disponibile în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

 

Desertul lunii e aici pentru toţi prietenii

În luna mai ai parte de o surpriză delicioasă de la FoodPanda: iaurt grecesc cu portocală, ciocolată amăruie şi seminţe de dovleac coapte!

Produs disponibil în toate staţiile Rompetrol hei cu producţie proprie, în limita stocului disponibil. Fotografia este cu titlu de prezentare şi nu constituie obligaţie contractuală.

Descoperă