Rompetrol
Header

Colectează ștampilele în talonul digital din aplicația mobilă, iar Rompetrol și Destiny Park te premiază!

Marele premiu

Alimentează min. 25 litri în stațiile proprii Rompetrol și primești automat o ștampilă digitală, scanând cardul Rompetrol Go din aplicație.

Colectează cele 4 ștampile și primești din partea noastră un sandwich Caesar și un espresso!

Voucher disponibil

Creează-ți cont în aplicație, generează card virtual sau asociază-ți cardul fizic existent Rompetrol Go/Rompetrol GO+


Talonul digital va fi generat automat în secțiunea campaniei din aplicația mobilă, după exprimarea acordului de participare la concursuri și tombole.

Fiecare tranzacție eligibilă de minimum 25 litri carburant de tip motorină/benzină sub mărcile Efix, Efix S sau GPL auto, efectuată pe perioada campaniei, în stațiile proprii Rompetrol, va genera o ștampilă în talonul digital.

Descarcă aplicația:

App Store Button Google Play Button
Citește regulamentul

Campania, organizată în parteneriat cu Destiny Park, în perioada 17.06-29.07.2024 este adresată exclusiv membrilor Rompetrol Go, cu cont în aplicația mobilă. Premiile constând în pachete gastro pot fi revendicate exclusiv în stațiile proprii Rompetrol hei, în intervalul orar 09:00-18:00 Consultă detaliile campaniei și lista stațiilor participante aici sau apelând Infoline 0800 0800 08/12 (tarif standard în funcție de rețeaua din care este apelat). Imaginile sunt cu titlu de prezentare.