Cum să ai parte de un mic dejun complet când ești la drum

Espresso – o cafea bună trebuie să fie densă și aromată. Are efect stimulator, care durează timp de una sau două ore după ce a fost băută, intensificând facultățile mentale, înlătură somnolența, plictiseala și oboseala.

Omletă cu patru tipuri de brânză, măsline negre, roșii, castraveți și morcov. Omleta este o variantă sățioasă de mic dejun, asigură un necesar nutritiv important.

Bagheta brezel are consistența moale de covrig. Pâinea este o combinație sănătoasă de glucide complexe, proteine și fibre, ce dă energie și ajută creierul să funcționeze la parametri normali.

 

Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 septembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Omleta și bagheta brezel – obținut din produs decongelat. Micul dejun conține omletă cu 4 brânzeturi, măsline negre, roșii, castraveți, morcov, baghetă brezel și espresso 100ml.

Promo