• Un prânz ușor, cu gust de soare

  În perioada 01- 30 noiembrie 2017, în restaurantul hei te poți bucura de un prânz cu aer mediteranean.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 noiembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Pâine cu roșii uscate și mini tartă cu măr – obținut din produs decongelat. 

   

  Sandvișul cu ton, ardei copt și pâine cu roșii uscate conține: legume proaspete (castravete, morcov, ceapă roșie), ton bucăți în ulei de măsline, ardei copt, pătrunjel proaspăt și demibaghetă cu roșii uscate. 

   

  Mini tartă cu măr este un produs de post, cu măr suculent și foietaj fin, decorat cu fructe proaspete. 

   

  Pabana cu suc de merișoare conține: piure de fructe exotice (banană, fructul pasiunii, lămâie și mango), suc de merișoare și bucăți de portocală.  

  Citește mai mult
 • Savurează noile specialități de ciocolată caldă belgiană

  Pentru a te bucura de adevărata experiență ”spoon chocolate”, delicatesele sunt servite alături de două feliuțe de mandarină.

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 noiembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10ml în urma preparării termice.

   

  Citește mai mult
 • Diversitate și gust intens în fiecare ceașcă

  În perioada 01-30 noiembrie 2017, combini orice espresso lung/scurt cu orice alt produs din selecția alăturată și plătești doar 6 lei.

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 noiembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Croissant cu unt, aluat franțuzesc cu unt și ciocolată, aluat franțuzesc cu 3 brânzeturi și sos cu muștar - obținut din produs decongelat. 

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale

  The Coca-Cola Company

   

  Citește mai mult
 • Arome captivante și-o explozie de vitamine

  Transformă-ți ceaiul într-o specialitate!

  Îmbogățește-ți ceaiul cu felii de mandarină, lămâie, ghimbir sau mix de ierburi aromatice proaspete, pe care le ai la dispoziție în toate stațiile hei.

   

  Oferă un cadou aromat! 

  Dacă ți-au plăcut ceaiurile pe care le-ai încercat în stație, le poți face cadou și celor dragi. Pachetul Demmer T-Cup (20 plicuri) este deja pregătit pentru a fi oferit cadou, la un preț special de 49 lei.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 noiembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 ml în urma preparării termice.

  Citește mai mult
 • Ceai pentru orice stare

  În această toamnă, bucurați-vă de ceaiuri și infuzii de plante la hei

  English Breakfast (negru), Bio Green Manjolai (verde bio), Dew Drops (ceai verde cu petale de trandafir)

  Infuzii: ghimbir cu lămâie, mentă și fructe de pădure

  Infuzii de iarnă, ediție limitată: Chimney fire (fructe și scorțișoară), Apple Deluxe (măceș, măr și coajă de portocală)

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult

Promo