Pauza de vara

  Reîncarcă-te cu o pauză plină de premii

  Când pornești la drum cu Rompetrol, opririle nu te mai țin în loc. Pauzele îți dau energie și te ajută să ajungi mai departe. Participă la promoția verii, între 1 iulie – 31 august 2017, și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele două Mercedes-Benz CLA sau una dintre cele două perechi de ochelari de soare pe oră sau o înghețată pe loc.


  participă


 • Un cadou pe gustul tău

  Pauzele de la Rompetrol sunt și delicioase, și generoase! Reîncarcă-ți chiar acum pofta de ceva bun cu un sandviș proaspăt, iar la 5 sandvișuri cumpărate, pe al 6-lea îl primești cadou!

   

  Promoție valabilă în perioada 1 august – 30 septembrie 2017, în stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, pentru achiziționarea oricărui sortiment de sandviș.

  La promoție participă doar sandvișurile mari, nu și cele mini. Revendicarea sandvișului cadou este posibilă doar prin predarea talonului. Talonul va fi reținut la casa de marcat. Valoarea maximă a premiilor este de 516.000 lei, TVA inclus. Regulamentul este disponibil aici.

  Citește mai mult
 • Ia o pauză de yummy yummy

  Răcorește-te luna asta cu o limondă delicioasă

  • limonadă/limonadă cu pepene galben 330ml

  • aluat franțuzesc cu unt și 3 tipuri de ciocolată 85g net

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie în perioada 01-31 august 2017, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Aluat franțuzesc cu unt și 3 tipuri de ciocolată – obținut din produs decongelat. Limonadă/limonadă cu pepene galben 330ml conține: apă de izvor, lămâie/lămâie și pepene galben, zahăr alb/zahăr brun/miere la alegere.

   

  Citește mai mult
 • Alege meniul gourmet în drumul spre concediu

  • salată cu ton și telemea pe pat de mix de verdețuri cu baby carrots 350g 

  • baghetă cu ceapă și chilli 90g net 

  • apă de izvor cu mentă, lămâie și fructe de sezon 330ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie în perioada 01-31 august 2017, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Baby carrots, baghetă cu chilli și ceapă – produs obținut din produs decongelat.

  Salată cu ton și telemea pe mix de verdețuri cu baby carrots conține: ton bucăți în ulei, telemea de vacă, porumb dulce, ceapă roșie, baby carrots, salată verde, ruccola, sos pentru salată la alegere. Apă de izvor cu mentă, lămâie și fructe de sezon 330ml conține: apă de izvor, lămâie, mentă, fructe de sezon max 30g.

  Citește mai mult
 • Ia-ți o doză de energie ca să ajungi mai departe

  un pachet gustos, numai bun pentru drumurile lungi, te așteaptă la noi în luna august

  • Lavazza espresso tonic 150ml

  • mini sandviș cu piept de pui și legume proaspete 140g net, cu pâine la alegere (baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli)

  • mini-tartă cu măr 45g net

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie în perioada 01-31 august 2017, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Piept de pui, baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli, mini-tartă cu măr – obținut din produs decongelat.

   

  Lavazza espresso tonic 150ml conține: espresso, cuburi de gheață și apă tonică. Mini sandwich cu piept de pui și legume proaspete 140g conține: friptură din piept de pui, cașcaval, sos dulce-iute, morcovi, castraveți, ardei gras roșu/capia și pâine la alegere (baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli).

  Citește mai mult
 • Descoperă gustul verii

  Câștigă mii de premii instant:

  1.       Cumpără orice pungă Lays 105gr, Lays Tomato&Herbs 155gr sau Lays Chicken with Spices 155gr

  2.       Primești un loz la casa de marcat

  3.       Poți câștiga unul din miile de premii: biciclete de oraș, sacoșe de plajă, rame foto magnetice, pungi Lays 22gr, doze Pepsi 330ml

   

  Cumpără în perioada 1 august 2017 – 31 august 2017, un produs Lays participant la campanie (Lay’s Crocant 105gr, Lay’s Sour Cream&Dill 105gr, Lay’s Cheese 105gr, Lay’s Tomato&Herbs 155gr, Lay’s Chicken with Spices 155gr) și poți câștiga unul dintre premiile următoare: Lay’s Salt 22gr, doze Pepsi 330ml, sacoșe de plajă, rame foto magnetice, biciclete de oraș. Numărul total al premiilor acordate este de (7.231), în valoare totală estimativă de (9.758) RON, fără TVA. Campania se va desfășura în limita stocului disponibil în stațiile Rompetrol. Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la sediul Organizatorului precum și în stațiile Rompetrol. Pentru detalii sună la (0372377100) de L-V / 10.00-17.00, tarif normal în orice rețea. Păstrează lozul și bonul fiscal pentru validarea premiilor. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Ia-ți doza de prospețime și pornește la drum!

  Ofertă specială*

  Un pachet de Orbit la fiecare 2x500ml Coca Cola

   

  *Achiziționează oricare 2 sticle de Coca-Cola Original Taste, Coca-Cola Zero Zahăr, Coca-Cola Lime, în ambalaj de 500ml, și ai inclus un pachet de gumă de mestecat Orbit Spearmint 14g. Promoția este valabilă în cazul achiziționării din stațiile Rompetrol a pachetelor promoționale formate din 2 sticle de 500ml Coca-Cola Original Taste, Coca-Cola Zero Zahăr, Coca-Cola Lime și un pachet de gumă de mestecat Orbit Spearmint 14g, aflate într-un ambalaj colectiv. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 01.08-31.08.2017. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei și la micul dejun

  cafeaua vine la pachet cu încă ceva bun și un preț special

  espresso scurt/lung 50/100ml la alegere împreună cu:

  • croissant cu unt 50g net

  • pain au chocolat 60g net

  • La Fantana apă plată/carbogazoasă 500ml

  • Coca Cola 330ml

  • croissant cu şuncă şi caşcaval 75g net

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie în perioada 01-31 august 2017, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Croissant cu unt, pain au chocolat, croissant cu șunca și cașcaval – obținut din produs decongelat.

   

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale The Coca-Cola Company

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult
 • Prinde oferta Schimbării!

  Green Cola este o băutură răcoritoare creată pe baza unei formule revoluționare. Îndulcită natural cu stevia și conținând cafeină din boabe de cafea verde, e gustul inconfundabil de cola fără calorii, aspartam sau arome artificiale. E gustul schimbării.

  Promoție valabilă în benzinăriile Rompetrol, în perioada 1.05.2017 – 31.08.2017, în limita stocului disponibil.

  Citește mai mult

Promo